sziasztok
régebb óta itt élő diplomás igényes sportos potens hetero fekete pasi vagyok szívesen ismerkednék kalandoznék hölggyel vagy párral írjatok rám bátran privátban
régebb óta itt élő diplomás igényes sportos potens hetero fekete pasi vagyok szívesen ismerkednék kalandoznék hölggyel vagy párral írjatok rám bátran privátban
Idősebb 60 + Párral szeretnék ismerkedni! 50- es Férfi vagyok!
Masszázs nőknek 18+ párok hölgy tagjának! Mezőkövesd kőrnyéke
4.20 - Pár akik fiút keresnek hosszabtávra, inkább egész éjszakás programokhoz...? Adatlapomon minden megtalálható.

Egy ilyen hölgytagú párhoz bármikor
(Ez egy válasz minnie56 üzenetére (2025. 03. 21. péntek 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 21. péntek 23:00

Sziasztok!
28 éves sexy nő és 36 éves sexy jóképű párja várja nő vagy férfi jelentkezését harmasra!
28 éves sexy nő és 36 éves sexy jóképű párja várja nő vagy férfi jelentkezését harmasra!
Sziasztok!
Sziasztok. Ma estére párt keresek!
Ma este nagy mérettel párhoz csatlakoznék!
Privátban keressetek!
Privátban keressetek!
Sziasztok!
Ma kora esti találkozóra utazni tudó, komoly szándékú ( nem csak fantáziálgató, kép kunyerálgató) pasit keresünk cuckold, spermás játékokra. Átlagnál nagyobb méret , sok sperma nem hátrány. smile Tehát fotót nem cserélgetünk viszont minden komoly érdeklődővel hölgy tagunk kommunikál viber hívás alkalmával.( csak viberen tudunk hívni) Mivel az oldal korlátozza a küldhető válaszlevelet számát, aki nem ad viber elérhetőséget ne várjon választ. Köszönjük!
Ma kora esti találkozóra utazni tudó, komoly szándékú ( nem csak fantáziálgató, kép kunyerálgató) pasit keresünk cuckold, spermás játékokra. Átlagnál nagyobb méret , sok sperma nem hátrány. smile Tehát fotót nem cserélgetünk viszont minden komoly érdeklődővel hölgy tagunk kommunikál viber hívás alkalmával.( csak viberen tudunk hívni) Mivel az oldal korlátozza a küldhető válaszlevelet számát, aki nem ad viber elérhetőséget ne várjon választ. Köszönjük!
Sziasztok holgyel parral ismerkednek budapest es kornyeke es hatvan.
Párhoz csatlakoznék Budapesten hölgy örömére
Sziasztok!
Budapesten ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok, Viber, Whatsapp, Google Chat van.
Írjatok bátran!
Budapesten ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok, Viber, Whatsapp, Google Chat van.
Írjatok bátran!
Sziasztok! A hétvégén maszíroznék képzett masszőr vagyok! Főként hölgyeket de párokat is szívesen! Ha utazni kell nem gond!
Sziasztok. Esetleg valaki Borsod, heves megye. Szivesen csatlakoznek.
Sziasztok! Hölgyeket, párokat keresek Miskolc-Hatvan vonalon hétköznap nap közbeni találkára. Ha esetleg úgy gondoljátok, keressetek nyugodtan!
Sexy fiatal pár vagyunk szép lány taggal nyitottak vagyunk jártasak igényes ápolt parokkal taliznank vagy esetleg fiatal srác. Kövérek kizárt. Legyen ön kritikád.
Sziasztok holgyet es part keresnek Budapest es Hatvan kornyeken de ha ugy van tudok utazni.
Hölgyet, párt néznék masztizás vagy szex közben. Ha nyitott vagy rá, kérlek írj privátban. (Elsősorban Budapest és közelében)
Sziasztok.Párral ismerkednék hposszabb távon.
Sziasztok! Megbízható szenvedélyes,kellemes,kedves párt keresek! Megbízható,sportos korrekt,ápolt,Domináns
helyes férfi vagyok.