Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
nagy mérettel keresek
Sziasztok! Hetero alapon keresünk, 24 és 30 év közötti, jó megjelenésű, igényes, értelmes, intelligens fiút budapesti házibulihoz Április 12 szombat estére.
Sziasztok. Idősebb Párral ismerkednék!!! Hosszú távra!!!
Egy szép tűzes női testől nincs jobb vágy fokozó..
(Ez egy válasz NagyesVastag22cm üzenetére (2025. 04. 06. vasárnap 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 06. vasárnap 08:41

Sziasztok
Ha szeretnéd látni,hogy a párod keményen, igazán keményen hosszan dugják..írj rám
22cm és jó vastag odalent ..emellett van itthon vagyfokozo.....tiltott ..nem tiltott....és azzal egész este akár..izomból tudom dugni
Ha szeretnéd látni,hogy a párod keményen, igazán keményen hosszan dugják..írj rám
22cm és jó vastag odalent ..emellett van itthon vagyfokozo.....tiltott ..nem tiltott....és azzal egész este akár..izomból tudom dugni
Sziasztok!
Pàrt keresek ma esti hàrmasra. Helyem van.
Pàrt keresek ma esti hàrmasra. Helyem van.
Sziasztok ! Férfit keresünk aki utazni tud és szereti a 2 férfi 1 lány felállást.
Kecskemét pár vagyunk
Jelentkezem
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2025. 04. 06. vasárnap 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Belevaló vagány pasit keresünk Budapesten. Most
Sziasztok
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére !///Házibarát hosszútávra ! Imádom a pisis játékokat is
!!! Csak a közelből írj ha lehet / hosszútávra keresek ! Ezt vedd figyelembe !

Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha szimpi amit olvasol és látsz, akkor írj nekem és a részleteket megbeszéljük.
Ha szimpi amit olvasol és látsz, akkor írj nekem és a részleteket megbeszéljük.

sziasztok
szívesen ismerkednék hölggyel párral hetero alapon 30 éves valóban sportos igényes potens nagy méretű nem dohányzó pasi vagyok ha szükséges Bp-i találkahellyel.Írjatok rám bátran
szívesen ismerkednék hölggyel párral hetero alapon 30 éves valóban sportos igényes potens nagy méretű nem dohányzó pasi vagyok ha szükséges Bp-i találkahellyel.Írjatok rám bátran
Sziasztok! Ápolt és igényes, kellő tapasztalattal és nagy mérettel rendelkező férfiként keresnék szimpatikus párt, akik Keszthely-Balatonmária-Fonyód környékén töltik a szabadidejüket rendszeresen.
Sziasztok
Szolnok megyei pasi vagyok.
Szívesen csatlakoznék párokhoz
Szolnok megyei pasi vagyok.
Szívesen csatlakoznék párokhoz

Sziasztok! Hová valósiak vagytok? Szívesen megismernélek benneteket!
(Ez egy válasz Fortissimo1 üzenetére (2025. 04. 05. szombat 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Cuckold kedvelő párral ismerkednék, ápolt, többesben tapasztalt pasi vagyok!
Sziasztok! Fiatal srácot keresünk harmadiknak ma este! Utazni tudj, privit küldj!
Sziasztok! A páromnak keresek állandó partnert! Aki 40 évnél idősebb, 180 cm magasabb, és Bp.i hellyel rendelkezik!