Sziasztok! Páromat használná olyan Bp.-i hellyel rendelkező, 180 cm-nél magasabb, és 40 évesnél idősebb pasi? Akár rendszeresen!
Igényes pasi Párt vagy hölgyet keres ma vagy holnap estére Kizárólag hetero alapon!
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Szép estét mindenkinek, keresem partnerem esti kalandokhoz Budaörsön és 10km körzetében. Orál, szex és minden mi jó.. méreteim: 33,188,80,17 (:
Sziasztok,
30 éves hetero férfiként pár társaságát keresem.
30 éves hetero férfiként pár társaságát keresem.

Sziasztok. Holnap este Bpn vagy környékén párhoz csatlakoznék. Írj privát.
Sziasztok! Igényes heteró srácként mai napra partnerem keresem - IX. kerületben helyem van. Az adatlapom kitölött, és ha ismerősöm vagy, a képeim is látod. Ha felkeltettem az érdeklődésetek, írjatok bátran.
Sziasztok.MA estére! Olyan kalandvágyó párt vagy hölgyet keresek aki hasonló izgalmas dolgokban benne van:
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást a feleséggel.A férj párja jelenlétében.a feleség kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást a feleséggel.A férj párja jelenlétében.a feleség kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgy, pár? Kovalter, Püspökerdő, Likócs?
Igényes, izmos pasi vagyok, nagyobb intim!
Írj, írjatok!
Győrben kaland? Hölgy, pár? Kovalter, Püspökerdő, Likócs?
Igényes, izmos pasi vagyok, nagyobb intim!
Írj, írjatok!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
nagy mérettel keresek
Sziasztok! Hetero alapon keresünk, 24 és 30 év közötti, jó megjelenésű, igényes, értelmes, intelligens fiút budapesti házibulihoz Április 12 szombat estére.
Sziasztok. Idősebb Párral ismerkednék!!! Hosszú távra!!!
Egy szép tűzes női testől nincs jobb vágy fokozó..
(Ez egy válasz NagyesVastag22cm üzenetére (2025. 04. 06. vasárnap 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 06. vasárnap 08:41

Sziasztok
Ha szeretnéd látni,hogy a párod keményen, igazán keményen hosszan dugják..írj rám
22cm és jó vastag odalent ..emellett van itthon vagyfokozo.....tiltott ..nem tiltott....és azzal egész este akár..izomból tudom dugni
Ha szeretnéd látni,hogy a párod keményen, igazán keményen hosszan dugják..írj rám
22cm és jó vastag odalent ..emellett van itthon vagyfokozo.....tiltott ..nem tiltott....és azzal egész este akár..izomból tudom dugni
Sziasztok!
Pàrt keresek ma esti hàrmasra. Helyem van.
Pàrt keresek ma esti hàrmasra. Helyem van.
Sziasztok ! Férfit keresünk aki utazni tud és szereti a 2 férfi 1 lány felállást.
Kecskemét pár vagyunk
Jelentkezem
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2025. 04. 06. vasárnap 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Belevaló vagány pasit keresünk Budapesten. Most
Sziasztok