Sziasztok!
Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Párral szeretnék ismerkedni!
Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Párral szeretnék ismerkedni!
Sziasztok szép napot mindenkinek! Baranya megyében keresek Párt ! Kor alkat nem számit utazni tudok

Sziasztok! Budapesten belül, napközben ráérő párokhoz, szívesen csatlakozom a hölgy örömére!
Sziasztok! A szabadidejüket Keszthelyen-Balatonmárián töltő, szimpatikus pár társaságát keresném…
Ma délelőtt Gödöllő környékén valaki szopna? Lány, pár, esetleg pasi?

Nagy meretu jol szitualt srackent szeretnek fogadni parokat vagy hölgyet. Milfeket vadászom. Tapasztalat van. Helyem is.
Szia! Írtunk neked .
(Ez egy válasz Tewex üzenetére (2025. 04. 06. vasárnap 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagy meretu jol szitualt srackent szeretnek fogadni parokat vagy hölgyet. Milfeket vadászom. Tapasztalat van. Helyem is.
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Sziasztok! Páromat használná olyan Bp.-i hellyel rendelkező, 180 cm-nél magasabb, és 40 évesnél idősebb pasi? Akár rendszeresen!
Igényes pasi Párt vagy hölgyet keres ma vagy holnap estére Kizárólag hetero alapon!
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Szép estét mindenkinek, keresem partnerem esti kalandokhoz Budaörsön és 10km körzetében. Orál, szex és minden mi jó.. méreteim: 33,188,80,17 (:
Sziasztok,
30 éves hetero férfiként pár társaságát keresem.
30 éves hetero férfiként pár társaságát keresem.

Sziasztok. Holnap este Bpn vagy környékén párhoz csatlakoznék. Írj privát.
Sziasztok! Igényes heteró srácként mai napra partnerem keresem - IX. kerületben helyem van. Az adatlapom kitölött, és ha ismerősöm vagy, a képeim is látod. Ha felkeltettem az érdeklődésetek, írjatok bátran.
Sziasztok.MA estére! Olyan kalandvágyó párt vagy hölgyet keresek aki hasonló izgalmas dolgokban benne van:
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást a feleséggel.A férj párja jelenlétében.a feleség kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást a feleséggel.A férj párja jelenlétében.a feleség kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgy, pár? Kovalter, Püspökerdő, Likócs?
Igényes, izmos pasi vagyok, nagyobb intim!
Írj, írjatok!
Győrben kaland? Hölgy, pár? Kovalter, Püspökerdő, Likócs?
Igényes, izmos pasi vagyok, nagyobb intim!
Írj, írjatok!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
nagy mérettel keresek