Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok 34 éves pasi vagyok Békéscsabáról, jövő héten este csatlakoznék párhoz vagy nőhöz, minden jóra nyitott vagyok, csak olyan írjon aki valóban találkozna is. Utazás nem gond

Sajnos nincs helyem. Pedig a közelben vagyok....
(Ez egy válasz bekesipar74 üzenetére (2025. 04. 08. kedd 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 08. kedd 16:04

Sziasztok szerencs környékéröl keresnenk enyhe bi pasit akinek lenne sajat helye max 20kmes korzetbol szerencs kornyekerol
Április 25i bulinkba keresünk sportos, intelligens pasikat. A buli Budapesten szokott lenni, 30as 40es párok, és szoló lányok is szoktak lenni. Aki egy igazi hardcore buliban szeretne részt venni privátban jelentkezzen.
Sziasztok szerencs környékéröl keresnenk enyhe bi pasit akinek lenne sajat helye max 20kmes korzetbol szerencs kornyekerol
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, többesben tapasztalt, diszkrét pasi vagyok! Nagyobb, fazonos intim!
Írj, írjatok!
Győrben kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, többesben tapasztalt, diszkrét pasi vagyok! Nagyobb, fazonos intim!
Írj, írjatok!
Sziaztok
keresem partnerem vagy partnereim párok társaságában esti kalandokhoz Budaörsön és 10km körzetében. Orál, szex és minden mi jó.. méreteim: 33,188,80,17 (:

Hahó!
Pécsett ismerkednék párral hosszútávon
Pécsett ismerkednék párral hosszútávon
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Nagy farokkal kényeztetnék.Párok lányok.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Szerbusztok.Idősebb házaspárhoz ,házibarátnak mindenki kedvére ,Gabalyodjunk!!!
Hali. Van pár aki férfit keres? Pest, Pestmegye?
Nem kaptam meg sajnos .....
(Ez egy válasz Zsoltika933 üzenetére (2025. 04. 07. hétfő 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok !
Budapesten napközbeni rapid randin , hölgyet kényeztetnék a valóban 23-cm es cerkámmal !
Budapesten napközbeni rapid randin , hölgyet kényeztetnék a valóban 23-cm es cerkámmal !
Sziadztok 30eves fiatal sarca vagyok budapesti irjatok
(Ez egy válasz Bppár88 üzenetére (2025. 04. 07. hétfő 06:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. 45éves, magára adó, egyedülálló, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Masszázs vagy amit szeretnétek. Győr
Pár vagyunk pasit keresünk a hölgy örömére Nógrád megye
Sziasztok! Esténket fűszereznénk párral, esetleg férfival, Pécsen tartózkodunk. Találkozás semleges helyen. Normális leveleket varunk privátban.
Sziasztok!
Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Párral szeretnék ismerkedni!
Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Párral szeretnék ismerkedni!