Sziasztok!
40-es, normális, helyes férfiként keresek érdekes kalandokat, ahol a kölcsönös élvezet és összhang is fontos. Élvezem, ha irányíthatok, és szeretnék egy izgalmas, új kapcsolatot kialakítani.
Ha felkeltettem az érdeklődésed, várom, hogy írj! (párokat vagy lányt keresek)
40-es, normális, helyes férfiként keresek érdekes kalandokat, ahol a kölcsönös élvezet és összhang is fontos. Élvezem, ha irányíthatok, és szeretnék egy izgalmas, új kapcsolatot kialakítani.
Ha felkeltettem az érdeklődésed, várom, hogy írj! (párokat vagy lányt keresek)
Házaspárt, hőlgyet keresek Hetero vagyok . Lásd adatlapom ,megéri.
sziasztok pápai nőt vagy párt keresek
Sziasztok!Hölgyeket vagy pár hölgy tagját erotikus masszásban részesíteném még akár ma este!!Ápolt, igényes 40 éves férfi vagyok!Budapest és Pest megye!Pest megyében helyem is van!!Privát üzeneteket várok!!Zoli
Sziasztok. Hosszú távra párt keresek.
Feleség örömének fokozására keresünk hetero párt vagy hetero pasit
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (04.13.) estére.Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék fotós saját telefonotokkal!!!-masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Hölgyek, Párok?

Sziasztok! Igényes heteró srácként mai napra partnerem keresem - IX. kerületben helyem van. Az adatlapom kitölött, és ha ismerősöm vagy, a képeim is látod. Ha felkeltettem az érdeklődésetek, írjatok bátran.
Hali. Pár aki keres férfit? Pestmegye, Budapest? Ismerkedjünk..
Privát?
Privát?
Rabolni?
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2025. 04. 13. vasárnap 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Kecskemét és környékén keresünk 25éves korig egy férfit abi segítene a barátnőm kényeztetésében.
Első alkalom lenne nincs gyakorlatunk
Kecskemét és környékén keresünk 25éves korig egy férfit abi segítene a barátnőm kényeztetésében.
Első alkalom lenne nincs gyakorlatunk
Sziasztok. Salgótarján és környékéről ismerkednék.
43 éves független hetero pasi vagyok. Utazni, fogadni tudok, egyik sem gond.
Privát üzenetet várok hölgyektől és pároktól...
43 éves független hetero pasi vagyok. Utazni, fogadni tudok, egyik sem gond.
Privát üzenetet várok hölgyektől és pároktól...
Most vagány pasit keresünk
Ma délutáni órákban Budapest(reptér)-Velencei tó-Fehérvár útvonalon ismerkednék, kalandoznék.
Mobilis, ápolt normális pasi vagyok.
Mobilis, ápolt normális pasi vagyok.
Sziasztok
Szívesen kényeztetnék hölgyet, párt.
Fotóim videom elérhető az oldalon.írjatok bátran!
Catania
Szívesen kényeztetnék hölgyet, párt.
Fotóim videom elérhető az oldalon.írjatok bátran!
Catania
Párohoz csatlakoznék

Űdv! Szívesen vendégül látnék olyan hölgytagú párt, vagy hölgyet esetleg ha van feleséget, aki nem szalvétával fogja meg a fa....t, keményen szereti stb stb Érd.
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölggyel vagy Párral szeretnék ismerkedni.
Sziasztok szívesen csatlakoznék párhoz Győrbe és környékén utazni tudok.