Sziasztok. Párral ismerkednék!!! Hosszú távra!!!Akár cuckold szexre is vagy házibarát is!!
Hetero, nem dohányzó, hétvégén ráérő férfit, férfiakat keresünk 45 éves korig. Hármasra, többesre
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék....
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Kedves Párok!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Kedves Párok!
Hosszan:
Hosszan:
Miskolc és környéke!
Párt keresek!
Párt keresek!
Szép napot!Párral ismerkednék hármas együtlétekre heteró alapon.Infok adatalapomon.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Nekem is van. Jelöllek benneteket ha nem tolakodok. Szívesen ismerkednék
(Ez egy válasz parocska7776 üzenetére (2025. 04. 15. kedd 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Elhanyagolt férj titkos sexkapcsolatra keres párt. Kor alkat nem számít.
arckép is van
(Ez egy válasz freeszex3 üzenetére (2025. 04. 14. hétfő 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Szívesen ismerkednék egy szimpatikus párral, akár hosszútávra.
Hármas, cuckold, házibarát, barátság extrákkal... Minden megbeszélés kérdése, hogy pontosan mi is lehetne.
Örülnék egy korombeli párnak, az egy picit jobban izgatna, mivel még nem volt hozzá szerencsém, de ha nem lennéknszimpatikus egy fiatal pár számára, akkor egy idősebb korú szimpatikus párral is szívesen megismerkednék, akik fiatal pasit keresnének a hölgy örömére.
Sajnos jogsim nincs, Sopron-Szombathely vasútvonalon tudok utazni, esetleg Szombathelyen tudok foglalni búvóhelyet, ennek tudatában várom az üzenetet.
Mindenkinek sok sikert a partnerkereséshez!
Hármas, cuckold, házibarát, barátság extrákkal... Minden megbeszélés kérdése, hogy pontosan mi is lehetne.
Örülnék egy korombeli párnak, az egy picit jobban izgatna, mivel még nem volt hozzá szerencsém, de ha nem lennéknszimpatikus egy fiatal pár számára, akkor egy idősebb korú szimpatikus párral is szívesen megismerkednék, akik fiatal pasit keresnének a hölgy örömére.
Sajnos jogsim nincs, Sopron-Szombathely vasútvonalon tudok utazni, esetleg Szombathelyen tudok foglalni búvóhelyet, ennek tudatában várom az üzenetet.
Mindenkinek sok sikert a partnerkereséshez!
Sziasztok! Találkozni merő párt keresek bármiben benne vagyok!
Párokat néznék szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok. Párokkal ismerkednék. Sportos, ápolt, igényes pasi vagyok. Képeim az oldalamon.
Sziasztok.Írtam.
(Ez egy válasz RolandIldikó üzenetére (2025. 04. 14. hétfő 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)

2025.04.17, reggel 8-12-ig valaki ? smile
Sziasztok! Holnap este Szombathelyen szívesen kalandoznék többes kedvelő párral vagy solo hölggyel! Ápolt, humoros, megbízható pasi vagyok, nagyon szeretek kényeztetni! Keress privátban a részletekért!