Sziasztok!
A gangbang műfaj iránt érdeklődőkből álló csapat összeállítására vállalkoznék.
Akit érdekel irjon privibe.
A gangbang műfaj iránt érdeklődőkből álló csapat összeállítására vállalkoznék.
Akit érdekel irjon privibe.
Nyíregyházi 49’éves férfi párt keres csakis a hölgy örömére.Helyem lenne akár kezdő párral is
Sziasztok szerencs kornyeken keresnenk enyhe bi pasit akinek lenne helye es tudna fogadni altalaban 7vegen!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Párhoz csatlakoznék ma éjjel akár csak kukkolóként vagy bármire Heves Nógrád megye utazni tudok
Párhoz csatlakoznék Budapesten vagy közelében.
Sziasztok! Külföldön élő pasi vagyok, frissen szingli egy hosszú kapcsolat után. A héten pár napra Magyarországra utazom és programot keresek 26-29 között. 26 és 28-án Pesten bérelek Airbnb-t, de utazni is tudok. Adatok és képek (egy részéhez ismerősnke kell lennünk itt) az adatlapomon. Szívesen találkoznék nővel vagy csatlakoznék párhoz. Privát üzenetben elérsz és Viber, Whatsapp is adott. Péter
Ezen a héten valamelyik este vagy hétvégén párhoz csatlakoznék.
Akár utazni is tudok.
Nagy mérettel rendelkezem
Akár utazni is tudok.
Nagy mérettel rendelkezem

Párokkal , hölgyekkel ismerkednék! Nem csak beszélgetni!
Fejér megye!

Sziasztok ma este pár társaságát keresem heteró alapon.
Április 30.-án Szerdán Black Belt Pasitöbbes bulit tartunk 2 szervező Merci és Csanád szülinapjával összekötve
Tehát sok szeretettel vár titeket a Swinger Yours csapata, ismét egy fergeteges swinger bulival.
Mit kell tudni?
Április 30. 20:00-2:00 h között a 9. kerületbe, kb 30-40 fővel, pasitöbbes de nem sokkal, szóló hölgyek és párok, keresik egy vagy több férfi társaságát, akár egyszerre , akár külön-külön is.
Másnap munkaszüneti nap, aki szerencsés dolgozni se kell menni, így gyertek velünk ünnepelni !
Privátban küldöm a weboldalunk címét, szűrt vendégkör vár titeket.
Üdv Merci és Peti

Mit kell tudni?
Április 30. 20:00-2:00 h között a 9. kerületbe, kb 30-40 fővel, pasitöbbes de nem sokkal, szóló hölgyek és párok, keresik egy vagy több férfi társaságát, akár egyszerre , akár külön-külön is.
Másnap munkaszüneti nap, aki szerencsés dolgozni se kell menni, így gyertek velünk ünnepelni !
Privátban küldöm a weboldalunk címét, szűrt vendégkör vár titeket.
Üdv Merci és Peti
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma délután!BP.!
Párhoz csatlakoznék ma délután!BP.!
Valaki vagy valakik akiket izgat, ha a férfi megkötve nézheti ahogy két kemény farkú, 40 éves , sportos pasi szoptatja dugja a párját??? Tomi.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék....
Fiatal 20 éves srác keres páromat Debrecen és környékén. Utazás nekem nem gond.
Sziasztok!
Győrben ismerkednék diszkréten! Hölgy, pár? Igényes, izmos pasi vagytok!
Nagyobb intim!
Írjatok
Győrben ismerkednék diszkréten! Hölgy, pár? Igényes, izmos pasi vagytok!
Nagyobb intim!
Írjatok
Sziasztok!
Párokhoz,nőkhöz csatlakoznék.
Szeretem a szex minden formáját, benne vagyok minden fantázia dús szexben is. Imádok kényesztetni ,szeretem az összes pózt. Kedvencek elől nyakban a láb, kutyapóz.
Hely: Szegeden 9-11 óráig minden szerdán. Helyem van.
Rólama: Barátságos, magamra igényes 36 éves férfi vagyok, 180cm magas,90kg sportos alkat,barna haj. Eléggé potens vagyok ha lehetne a nap 24 órájában is készenléti állapotban a szerszámom
Párokhoz,nőkhöz csatlakoznék.
Szeretem a szex minden formáját, benne vagyok minden fantázia dús szexben is. Imádok kényesztetni ,szeretem az összes pózt. Kedvencek elől nyakban a láb, kutyapóz.
Hely: Szegeden 9-11 óráig minden szerdán. Helyem van.
Rólama: Barátságos, magamra igényes 36 éves férfi vagyok, 180cm magas,90kg sportos alkat,barna haj. Eléggé potens vagyok ha lehetne a nap 24 órájában is készenléti állapotban a szerszámom
Sziasztok!Párral ismerkednék tartós vagy alkalmi kapcsolatra.
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben