Ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Budapest és környéke! Utazni tudok!
Budapest és környéke! Utazni tudok!
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (04.26.)szombat estére.Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Sziasztok. Ma délután vagy este Pár társaságát keresem. Győr és környékén.

Sziasztok! Külföldön élő pasi vagyok, frissen szingli egy hosszú kapcsolat után. Ma reggel érkezten pár napra Magyarországra és programot keresek nagy mérettel. Ma és 28-án Pesten bérelek Airbnb-t, de utazni is tudok. Adatok és képek (egy részéhez ismerősnek kell lennünk itt) az adatlapomon. Szívesen találkoznék nővel vagy csatlakoznék párhoz. Privát üzenetben elérsz és Viber, Whatsapp is adott. Péter
Jólszituált ápolt, kedves férfiként ma estére keresem pár tarsaságát 40 felett, hetero alapon, kizarólag a kedves feleség örömére, masszázs, szerepjáték. Teljes diszkrécióval, szép napot
Sziasztok!
Budapesten nőt keresek izgalmas játékokra !
Budapesten nőt keresek izgalmas játékokra !
Miskolci párt keresek
Sziasztok ma valaki aki szeretne ismerkedni békés megye ha lehet számmal a gyorsabb találkozó érdekében
Sziasztok!
Ma, szombat kora esti bukkake kalandhoz keresünk komoly szándékú pasit, pasikat. Szűrőn átesett az aki kulturált levélben jelentkezik, ad viber elérhetőséget, nem okoz gondot neki az utazás, nem küld és nem is kér fotókat, és persze nem azzal hív, hogy neki bármikor jó csak a mai napon nem!
Ma, szombat kora esti bukkake kalandhoz keresünk komoly szándékú pasit, pasikat. Szűrőn átesett az aki kulturált levélben jelentkezik, ad viber elérhetőséget, nem okoz gondot neki az utazás, nem küld és nem is kér fotókat, és persze nem azzal hív, hogy neki bármikor jó csak a mai napon nem!
Vas megyében ma délután párhoz csatlakoznék!
Sziasztok! Ma éjszakára keresek nőt vagy párt bpn egy kis kalandra! Helyem nincs de autózni tudok smile ! Ápolt, normális férfi vagyok! Kb 23h-tól akár reggelig ráérek! Sziasztok!
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul

Sziasztok! Adatlapom alapján ismerkednèk

Sziasztok!
Autós kalandra hölgy, pár Győrből? Kovalter? Püspökerdő? Likócs és a többi kellemes hely valamelyikén?
Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Autós kalandra hölgy, pár Győrből? Kovalter? Püspökerdő? Likócs és a többi kellemes hely valamelyikén?
Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Párok akik fiút keresnek hosszútávra , barátnak , egész éjszakás vagy bármilyen más programokhoz minden jóval fűszerezve?
Egyedülálló vagyok, egyedül élek, mobilis. Adatlapomon sok minden megtalálható

Sziasztok
Ma délelőtre pasi,aki csatlakozna?
Szigligeten.....hasonló elképzelésre,mint ahogy kiírtuk korábban
Ma délelőtre pasi,aki csatlakozna?
Szigligeten.....hasonló elképzelésre,mint ahogy kiírtuk korábban

Sziasztok! Komoly, valós párral ismerkednék privátban.Köszönöm!
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...