Autós szexhez keresünk nagyobb méretű borotvált pasit,párom örömére! Csak valós,képpel rendelkező,találkozni is merő pasit keresünk akár rendszeres találkára is! Higiénia kötelező! Hölgy tagunk,imád szopni,sperma imádó!
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Enyhe bi dolgok iránt érdeklődő párhoz csatlakoznék!
Helló! Valóban találkozni akaró,igényes párhoz csatlakoznék ma!Bp.
Sziasztok. Ma délután,este Bp-i hölgy vagy pár? Aki talalkozna is??
Sziasztok..jövő héten (ápr28.-30) nem lenne hölgy, vagy pár aki szívesen ismerkedne illetve szimpátia esetén találkozna velem Eger illetve környékén?

Ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Budapest és környéke! Utazni tudok! Autós kalandban is benne vagyok!
Budapest és környéke! Utazni tudok! Autós kalandban is benne vagyok!
Sziasztok! Ma estére keresem fiatal srácként párok társaságát. Helyem van Budapesten.
Írjatok bátran, és beszéljük meg a részleteket!
Írjatok bátran, és beszéljük meg a részleteket!
Sziasztok, 34 éves vagyok 29-30-án Budapesten leszek és párokat keresek hármasra ebben a néhány napban.
Párhoz csatlakoznék ma, heteró alapon hölgy örömére.
Mobilis vagyok. Viber privátban.
Mobilis vagyok. Viber privátban.
Sziasztok!
(Házas)párral ismerkednék Vas megyében. Valamennyi tapasztalatom van ilyen téren régebbről.
Hölgyekkel is örömmel ismerkedem.
(Házas)párral ismerkednék Vas megyében. Valamennyi tapasztalatom van ilyen téren régebbről.
Hölgyekkel is örömmel ismerkedem.
Pár hölgytagját masszíroznám.
Hely:Ok
Hely:Ok
Sziasztok
MA délután spontán találkozóra VALÓS pár?
Moto
MA délután spontán találkozóra VALÓS pár?

Moto
Párokat néznék szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke
Ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Budapest és környéke! Utazni tudok!
Budapest és környéke! Utazni tudok!
Egy kedves, vidám párhoz én is szívesen csatlakoznék….
Sziasztok! A mai nap találkoznék párral vagy lánnyal, hogy élvezük a szexualitás örömeit. Ésszerű távolságra szívesen utazom, de a természetben is hódolhatunk a vágyainknak.
Szia nyitnál képeket nekünk ?????
(Ez egy válasz Loki88 üzenetére (2025. 04. 27. vasárnap 00:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 27. vasárnap 00:15

Keresek párt aki meg hívna egy kellemes éjszakára .. kis iszogatás aztán elő kerülne egy kis erotika
Sziasztok! Egész nap várom hölgyek társaságát csendes otthonomban Gödöllőn! Várom leveled! Köszönöm!