M este egyedül keresek párt vagy nőt !
30 éves jófej, laza hetero srác vagyok
kék szem, barna haj 22cm intim, utazni tudok
=) !
30 éves jófej, laza hetero srác vagyok
kék szem, barna haj 22cm intim, utazni tudok

ma estére!
nem holnapra, nem jövőhétre, ma estére!
Párral vagy szóló pasival kalandoznánk DEBRECENBEN! (szóló pasinál 17cm feletti intimborotvált farok szükséges)
Írj ránk, 50/52 éves PÁR vagyunk!
CSAK valósak és komoly érdeklődők, please...
nem holnapra, nem jövőhétre, ma estére!
Párral vagy szóló pasival kalandoznánk DEBRECENBEN! (szóló pasinál 17cm feletti intimborotvált farok szükséges)
Írj ránk, 50/52 éves PÁR vagyunk!
CSAK valósak és komoly érdeklődők, please...
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölggyel vagy Párral szeretnék ismerkedni
Sziasztok. Ma délután vagy este párhoz csatlakoznèk.
Sziasztok.Ma este párhoz csatlakoznék Heves megyében.Magas izmos pasi,nagy mérettel.
A reptéren vagyok ...,jó az idő , legalább napozni lehet
Sziasztok! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen benneteket!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen benneteket!
Idősebb párral szeretkeznék! Hely ok!
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Makó?
Sziasztok! Fiatalos férfiként keresek kalandot!
Sziasztok!
Jövő héten szerdán Debrecenben leszek napközben és keresek egy szimpatikus pár hármas örömök megélésére!
Én 180 cm magas, 82 kg-os, sportos, intelligens, megbízható férfi vagyok, határozott elképzelésekkel, így szeretném kérni, hogy csak akkor írjatok, ha Ti is kellő elhatározással vagytok egy hármas megéléséhez.
Legyen szép napotok!
Jövő héten szerdán Debrecenben leszek napközben és keresek egy szimpatikus pár hármas örömök megélésére!
Én 180 cm magas, 82 kg-os, sportos, intelligens, megbízható férfi vagyok, határozott elképzelésekkel, így szeretném kérni, hogy csak akkor írjatok, ha Ti is kellő elhatározással vagytok egy hármas megéléséhez.
Legyen szép napotok!
Ma Bp, vagy valamerre? Csatlakoznék párhoz, ha lenne kedvetek bármihez is...
Szombat este 40 es párként keresünk programot budapesten ha van ötleted írj nekünk és talizzunk.
Ma estére pár nem keres esetleg nagy méretű pasit?
Sziasztok! Ma este feleséget kényeztetnék a férje előtt, igény szerint! Eger-Gödöllő között..Ápolt, igényes, diszkrét hetero férfiként .
Ma estére keresünk Szilvi nélkül legjobb haverommal párt vagy lányt.
Budapest, Vecsés környékén.esetleg utazunk is
Budapest, Vecsés környékén.esetleg utazunk is
sziasztok most 6vegen ra ero nyitott párok vannak e itt ahol a ferjet izgatná ha megdugjak elotte a nejet?hely kellene utazni tudnek
Kivánatos vagy...HM...
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 05. 20. kedd 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 20. kedd 16:34

Budapesten 40 éves korig, nem kigyúrt, nem kopasz pasit keresek 3.-nak.