Sziasztok!
Jövő héten szerdán Debrecenben leszek napközben és keresek egy szimpatikus pár hármas örömök megélésére!
Én 180 cm magas, 82 kg-os, sportos, intelligens, egészséges, megbízható férfi vagyok, határozott elképzelésekkel, így szeretném kérni, hogy csak akkor írjatok, ha Ti is kellő elhatározással vagytok egy hármas megéléséhez.
Ne csak fantázia legyen, hanem lépjünk a tettek mezejére és éljünk meg egy izgalmas, felejthetetlen hármast!
Legyen szép napotok!
Jövő héten szerdán Debrecenben leszek napközben és keresek egy szimpatikus pár hármas örömök megélésére!
Én 180 cm magas, 82 kg-os, sportos, intelligens, egészséges, megbízható férfi vagyok, határozott elképzelésekkel, így szeretném kérni, hogy csak akkor írjatok, ha Ti is kellő elhatározással vagytok egy hármas megéléséhez.
Ne csak fantázia legyen, hanem lépjünk a tettek mezejére és éljünk meg egy izgalmas, felejthetetlen hármast!
Legyen szép napotok!

Sziasztok. Olyan párt keresék akinél nem zavarja hogy egy irányítható srác vagyok. Kedves,normalis,őszinte srác vagy és hosszabb távra keresék partnert!
Helo! 40- es , jól szituált , ápolt férfi vagyok. Idősebb, 58-60+ os , hölgyek ,párok ismeretségét keresném, kellemes együttlétek végett. Izgalmasnak találom az ilyen korú nőket.
Bestnick] Heló sziasztok. Pár vagy lánynak lenne kedve most Budapesten bulizni talizni valamihez meghívási alapon? Írjatok s telósbesz.
44 éves hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt 50 év , esetleg 60év feletti hazaspárt keresek akiket nem zavarna ha szex közben nézném őket, esetleg több is történhetne. Teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük
Sziasztok! Feleségemmel fogadnánk ma ESTE egy potens férfit, aki intelligens, normális, 3 gyerek miatt ritkán tudunk megengedni ilyet! CSAK MA! S az asszony piros betűs ünnepeket tölti, csak közös szoptatás fér bele.
Kommunikáció Viber én. RÁCKEVE
Balázs & Ancsa
Kommunikáció Viber én. RÁCKEVE
Balázs & Ancsa
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Szép estét,
Ma estére keresek egy budapesti házaspárt kellemes kikapcsolódáshoz, hetero alapon, kizárólag a feleség örömére. Ápolt, intelligens hetero férfi vagyok. Szép estét
Ma estére keresek egy budapesti házaspárt kellemes kikapcsolódáshoz, hetero alapon, kizárólag a feleség örömére. Ápolt, intelligens hetero férfi vagyok. Szép estét

Egy megbízható, kedves, intelligens fiút keresünk házibarátnak, szigorúan 35 éves kor alatt.
Ha magadra ismertél, ne habozz! Előny, ha te is Pesten élsz, 180cm alatt vagy, és vastag szerszámod van.

Várjuk jelentkezésedet!
Ui.: Komolyan szeretnénk ismerkedni, a nagyszájú kalandorok kíméljenek!
Sziasztok! Budapesten élő, magára igényes fiatal srácként keresném párok társaságát akár ma este is. Helyem van a IX. kerületben, és van már tapasztalatom a többes terén. Ha érdekesnek találtok, írjatok nyugodtan üzenetet, és beszéljük meg a részleteket ott.
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

M este egyedül keresek párt vagy nőt !
30 éves jófej, laza hetero srác vagyok
kék szem, barna haj 22cm intim, utazni tudok
=) !
30 éves jófej, laza hetero srác vagyok
kék szem, barna haj 22cm intim, utazni tudok

ma estére!
nem holnapra, nem jövőhétre, ma estére!
Párral vagy szóló pasival kalandoznánk DEBRECENBEN! (szóló pasinál 17cm feletti intimborotvált farok szükséges)
Írj ránk, 50/52 éves PÁR vagyunk!
CSAK valósak és komoly érdeklődők, please...
nem holnapra, nem jövőhétre, ma estére!
Párral vagy szóló pasival kalandoznánk DEBRECENBEN! (szóló pasinál 17cm feletti intimborotvált farok szükséges)
Írj ránk, 50/52 éves PÁR vagyunk!
CSAK valósak és komoly érdeklődők, please...
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölggyel vagy Párral szeretnék ismerkedni
Sziasztok. Ma délután vagy este párhoz csatlakoznèk.
Sziasztok.Ma este párhoz csatlakoznék Heves megyében.Magas izmos pasi,nagy mérettel.
A reptéren vagyok ...,jó az idő , legalább napozni lehet
Sziasztok! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen benneteket!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen benneteket!
Idősebb párral szeretkeznék! Hely ok!
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.