Sziasztok! Csütörtökön este masszíroznám egy igényes, kedves
pár szexi hölgytagját.
Utazni tudok..
pár szexi hölgytagját.

Sziasztok Párok,
Olyan párt keresek, akik hetero hármas szexet keresnek vagy cuckoldot.
Olyan párt keresek, akik hetero hármas szexet keresnek vagy cuckoldot.
Sziasztok . Zsolt vagyok! Örömmel csatlakoznék
(Ez egy válasz gngbng üzenetére (2025. 05. 28. szerda 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 28. szerda 08:31

Ma kora estére keresünk egy potens,kedves,nem kövér,jófarkú pasit.Csak üzenetben.Fotó,elérhetőség legyen!
mindenki csak keres ,én csak találok.Vagy csak szerencsém van . Mégegyszer,ha nem mozdulsz ki a házból nem fog történni semmi
Sziasztok. Olyan párt keresék akinél nem zavarja hogy egy irányítható srác vagyok. Kedves,normalis,őszinte srác vagy és hosszabb távra keresék partnert!
Sziasztok .45éves, magára adó, egyedülálló, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére .Győr
Sziasztok, Kecskemét környékén ismerkednék!

Sziasztok!
Ismerkednék Győrben! Hölgy, pár? Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Ismerkednék Győrben! Hölgy, pár? Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Sziasztok! Magára igényes nőket keresek pisis élményekre is. Előny ha az anált és az alárendelt szerepet is szereted. Egyik sem elengedhetetlen, a gondolatom első fele a fő cél de nem kötelező. Köszönöm! Ha szereted nézni, ahogy keményen dugják a nejed, keress bizalommal! Átlagos testalkatú borotvált 16/5-ös átlagos kőkemény farokkal, bő spermával. Akár nálatok akár nálam! Lehetnek extrém kívánságok is
a jó ízlés határain belül. Ha van valami fétisetek esetleg. Az megbeszélés kérdése. Lehet hosszútávú rendszeres kapcsolat is! Mondjuk én azt részesiteném előnyben
Csakis komoly érdeklődők írjanak, kép csere kötelező viber ha kérhetem + telefonos beszélgetés is elengedhetetlen, sajnos a sok kamus miatt ma már ez is alap lett... A legjobbakat mindenkinek!

Szeged környékén keresek partnereket hármas szexre! Helyem nincs de utazni tudok!
Sziasztok! Kivételesen,MOST PÉNTEKEN ESTE szivesen vennénk szóló Férfi társaságát. Az ideális Partner: minimum 40 éves, minimum 175 cm magas, nem több 90 kilónál, arc-és intim szőr mentes és a finom Erotika híve. Fénykép nélküli és kitöltetlen adatlappal kérjük, ne!
Sziasztok! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen benneteket
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen benneteket
Holnap Pesten csodák palotájanál leszek,beszallok ha lehet párhoz,írj privit
Sziasztok!
Kellemes, diszkrét pàrral ismerkednék.
Kellemes, diszkrét pàrral ismerkednék.
Szépnapot mindenkinek! Baranya megyében keresek Párt akikhez lehetne csatlakozni
utazni tudok részemröl nincs akadály!
32 éves független srác vagyok nincs káros szenvedélyem!

Párokat, hölgyeket keresnék kellemes időtöltésre. Fiatal, nagyméretű, határozott srác vagyok. Hellyel rendelkezem, örömmel fogadok, ha úgy adódik

Ma kora estére keresünk egy potens,kedves,nem kövér,jófarkú pasit.Csak üzenetben.Fotó,elérhetőség legyen!
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Párok ?

Olyan párt keresek akit lehet nézni szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke