Sziasztok meg aktuális?
(Ez egy válasz jonibravo00 üzenetére (2025. 06. 07. szombat 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 07. szombat 18:52

Sziasztok ma estére is keresünk nem kamus srácot esti találkozóra
Cuckoldra keresek párt.
Keszthely Hévíz környékén
Keszthely Hévíz környékén
Párhoz csatlkoznàk Győrben én 33 f, imádok hosszasan nyalni és kényeztetni 18 meretemel és nem zarkozok el a dominánsabb (perverzebb) együttlétektol sem írj privátban ha érdekel benneteket
Reptèrnèl csatlakoznèk párokhoz
Párokat keresek, ahol a hölgyet nyalnám, miközben dugják.
Irtam
(Ez egy válasz jonibravo00 üzenetére (2025. 06. 07. szombat 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 07. szombat 18:52

Sziasztok! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen benneteket.
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen benneteket.
Sziasztok! Érdekel a szex chat és a nudi is!
Ma estére keresnénk cuckoldra egy harmincas sportos hetero srácot.
Pesten a lakásunkon fogadni is tudunk....
Pesten a lakásunkon fogadni is tudunk....
Sziasztok! Fiatal srácként a mai napra keresem partnereim. Van már tapasztalatom mint beszálló, és a IX. kerületben helyem is van. Ha a profilom alapján szimpatikusnak találtok, írjatok nyugodtan privátban.
Belvárosban csatlakoznék párhoz, hölgyhöz mostantól késő estig. Ha érdekes lehetek, lszi privátban írj. Köszönöm
Sziasztok szép napot kivánok Mindenkinek! Párt keresek akikhez lehetne csatlakozni Baranya megyében! Utazni tudok részemröl nincs akadály De autos kalandban is benne vagyok

Holnap este párhoz szívesen csatlakoznék budapest vagy környékén, cuckold vagy hármas kalandra.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék....
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Feleség örömére keresünk férfit .
Miskolci párnak búvóhelyet biztositanek, cserébe nézném esetleg cumiztatnám őket

Szombat este Gyöngyös és környéken párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk! Szóló hölgy is szóba jöhet!
Többesben tapasztalt vagyok, utazni tudok. Írjatok bátran! Csak olyanok, akik mernek is találkozni!
Többesben tapasztalt vagyok, utazni tudok. Írjatok bátran! Csak olyanok, akik mernek is találkozni!