Csepelen nem, de a 14ben igen, akár el is ugrok értetek kocsival és haza is viszlek titeket
(Ez egy válasz timellapar üzenetére (2025. 06. 08. vasárnap 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 08. vasárnap 18:24

Csepelen lenne hellyel rendelkező pasi aki beszállna csajom kényeztetésbe?
Légy 40-es és igényes....
írtam üzenetet.
(Ez egy válasz timellapar üzenetére (2025. 06. 08. vasárnap 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 08. vasárnap 18:24

Csepelen lenne hellyel rendelkező pasi aki beszállna csajom kényeztetésbe?
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék ma este, a hölgy kényeztetésére. Adatlapom szerint. Utazni tudok.
14. kerületben keresek párt/szóló hölgyet akiket/akit kényeztethetnék

Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék!
Holnap esti Duna parti kis huncutkodáshoz keresünk nemdohányzó, HETERO, borotvált férfit aki az autó mellett kis ismerkedés után megujjazná és kinyalná párosunk hölgytagját, aki viszonzásképpen kiverné a farkát. Csak privát üzenetre reagálunk, ne ide írj !
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Sziasztok! Kalandot keresek ma este. Utazni tudok. Információk az adatlapon. Privátban beszéljünk ha érdekes lehet.
Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék!
Utazni tudok, csak olyanok írjanak, akik mernek is találkozni! Nem levelezőpartnert keresek!
Utazni tudok, csak olyanok írjanak, akik mernek is találkozni! Nem levelezőpartnert keresek!
Sziasztok.olyan párral ismerkednék ma a Tisza tónál ahol a férfi tag szereti nézni ha párját előtte dugják,szopatják egy méretes szerszámmal.
Sziasztok,
Sportos férfiként keresnék hosszútávra egy párt Budapesten vagy Pest megyében. Komolyan gondolom a keresést, a megbeszélt időpontban velem valóban lehet találkozni. Privát üzenetekre tudok válaszolni.
Sportos férfiként keresnék hosszútávra egy párt Budapesten vagy Pest megyében. Komolyan gondolom a keresést, a megbeszélt időpontban velem valóban lehet találkozni. Privát üzenetekre tudok válaszolni.
Feleség többes és dupla örömére keresünk partnert-reket. Talán ma?
Nőt, párt keresek, imádok nyalni, főleg ha közben dugják a puncit.
harmadik pasit keresek meglévő partner mellé, mammut méretű farkak kíméljenek, szűk vagyok, Budapesten 40 évs korig, 175 cm felett, kopasz, kigyúrt nem izgat
Hölgy ismerősömmel keresünk hármashoz, olyan Sárvár vagy környékén élő férfit akinek helye van. A többit privátban megbeszéljük.
Sziasztok!
40-es, normális, helyes férfiként keresek érdekes kalandokat, ahol a kölcsönös élvezet és összhang is fontos. Élvezem, ha irányíthatok, és szeretnék egy izgalmas, új kapcsolatot kialakítani.
Ha felkeltettem az érdeklődésed, várom, hogy írj! (párokat vagy lányt keresek)
40-es, normális, helyes férfiként keresek érdekes kalandokat, ahol a kölcsönös élvezet és összhang is fontos. Élvezem, ha irányíthatok, és szeretnék egy izgalmas, új kapcsolatot kialakítani.
Ha felkeltettem az érdeklődésed, várom, hogy írj! (párokat vagy lányt keresek)
Sziasztok MA délutánra vagy estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
39 éves szabolcsi pár, utazni tudunk.
Keresünk nő örömére kizárólag
Sportos izmos igényes jóképű
Max 45 éves korig egy férfit.
Kisebb méret előnyt jelent.
Keresünk nő örömére kizárólag
Sportos izmos igényes jóképű
Max 45 éves korig egy férfit.
Kisebb méret előnyt jelent.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !