Ma este? Pasi? Pár?
Kezdő bi pasiként keresek párokat, bi pasikat, aki szeretnének újdonságokat kipróbálni.Uni/passzív szerep izgat, szeretem a női fehérneműt magamon. Veszprém 60km-es környékéről irjatok, aki találkozni akar, nem csak írogatni.
Miskolci bi párt keresek hely van
Van valaki Kecskemét-Nagykőrös-Cegléd környékén?
21 éves sportos srác vagyok, átlag feletti mérettel. :3
21 éves sportos srác vagyok, átlag feletti mérettel. :3
Kecskemét környéki hölgyet párt keresek
Sziasztok!
Férfi többest kedvelő párokat lányokat keresek!
Üdv!
Férfi többest kedvelő párokat lányokat keresek!
Üdv!
Két fiatal potens fiút keresek titkos vágyam kiélésére .
Párokat néznék szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke
Sziasztok! Párral ismerkednek akiket izgat a cuckold!
Sziasztok! K.barcika és környékén szívesen csatlakoznék hölgyhöz, párhoz!☺️
Sziasztok! Fonyód-Balatonfenyves-Balatonmária környékén keresnék a szabadságukat itt töltő párt…
Tunturi T50 pad egy 2010-es modell! A Tunturi padok közép modellje, mely egyáltalán nem átlag funkciókkal van ellátva. Tökéletes edzési lehetőséget biztosít az egész család számára. 3 Lóerős motorral szerelték, melynek teherbírása 150kg… Érdeklődni privátban .. hölgyek, párok ...Budapestiek és akik eltudják szállítani is előnyben
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölggyel vagy Párral szeretnék ismerkedni
Kedves Párok!
Olyan kifejezetten sportos és intelligens férfi vagyok, aki nagyon szívesen csatlakozik párokhoz, gyakorlattal rendelkezik, sosem sül be.
(182 cn magas, 78 kg; 17 cm)
De különleges megkülönböztető jegyem, hogy én nem mindenáron szexelni akarok, hanem olyan embereket keresek, akikkel egyébként tényleg jól érezzük magunkat és van szimpátia. A másikban nem egy puncit látok, hanem embert. Akkor is, ha a nap végén tényleg csak szexről szól.
Örömmel veszem olyan emberek jelentkezését, akik szellemileg hasonlóan igényesnek tartják magukat.
Olyan kifejezetten sportos és intelligens férfi vagyok, aki nagyon szívesen csatlakozik párokhoz, gyakorlattal rendelkezik, sosem sül be.
(182 cn magas, 78 kg; 17 cm)
De különleges megkülönböztető jegyem, hogy én nem mindenáron szexelni akarok, hanem olyan embereket keresek, akikkel egyébként tényleg jól érezzük magunkat és van szimpátia. A másikban nem egy puncit látok, hanem embert. Akkor is, ha a nap végén tényleg csak szexről szól.
Örömmel veszem olyan emberek jelentkezését, akik szellemileg hasonlóan igényesnek tartják magukat.
Sziasztok! Mostanában, délután-estefelé keresném párok társaságát. Helyem van Budapesten. Igényes, értelmiségi 29 éves srác vagyok, aki imádja a többes felállás minden formáját. Írjatok bátran.
Párokhoz csatlakoznék, akár mindkét fél örömére, szeretek puncit nyalni, miközben dugják.
Párhoz csatlkoznek Győr és környékén én 33 f mindenre nyitott vagyok írj privátban ha érdekel
Sziasztok! Székesfehérvár, Veszprém, Győr környékén keresem ma délután hölgy vagy pár partnereimet!
Sziasztok! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!