Hölgy vagy pár,akik beszallot keresnek ma estére? Ápolt igényes 41 éves férfi vagyok!Helyem is van akár! Budapest és Pest megye!!Valaki esetleg?
Hölgyeim Monor - Pilis környéke valaki kalandozni? Párokhoz is csatlakozom !! 28 eves pasi vagyok , 189cm/93 átlag testalkatú
Sziasztok! Igényes, fiatal srácként keresem párok társaságát Budapesten a mai nap. Többesben van már tapasztalatom. Ha szimpatikusnak találtok, és úgy érzitek beleférek az elképzeléseitekbe, írjatok bátran.
Sziasztok !! Monor és Pilis környéke hölgyeim valaki kalandozni ? Párokhoz is szívesen csatlakozom !! 28 éves pasi vagyok 189cm/92 átlag testalkatú . Kellemes idő töltés
Ki farkalna meg párom előtt rendesen.? Gondolom fiatal punci jobb talán? Férfiaknak leg többen kamuznak.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok !! Monor és Pilis környéke hölgyeim valami kalandozni ? Párokhoz is szívesen csatlakozom !! 28 éves pasi vagyok 189cm/92 átlag testalkatú . Kellemes idő töltés
Sziasztok! 50es sportos intelligens pasiként párhoz csatlakoznék! Hajdú-Bihar megye.

Sziasztok, normális, ápolt párral ismerkednék Bp-en. 47 éves 183/87 hetero pasi vagyok.
Sziasztok. Van olyan Hölgy vagy Pár Szigetszentmiklós és környékén aki szívesen kalandozna egy Középkorú Férfivel?
Szivesen ismerkednék csatlakoznék. Cuckold ,masszázs. Szombaton napközbe nálam is
Sziasztok MA estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Kedves Párok!
Olyan kifejezetten sportos és intelligens férfi vagyok, aki nagyon szívesen csatlakozik párokhoz, gyakorlattal rendelkezik, sosem sül be.
(182 cn magas, 78 kg; 17 cm)
De különleges megkülönböztető jegyem, hogy én nem mindenáron szexelni akarok, hanem olyan embereket keresek, akikkel egyébként tényleg jól érezzük magunkat és van szimpátia. A másikban nem egy puncit látok, hanem embert. Akkor is, ha a nap végén tényleg csak szexről szól.
Örömmel veszem olyan emberek jelentkezését, akik szellemileg hasonlóan igényesnek tartják magukat.
Olyan kifejezetten sportos és intelligens férfi vagyok, aki nagyon szívesen csatlakozik párokhoz, gyakorlattal rendelkezik, sosem sül be.
(182 cn magas, 78 kg; 17 cm)
De különleges megkülönböztető jegyem, hogy én nem mindenáron szexelni akarok, hanem olyan embereket keresek, akikkel egyébként tényleg jól érezzük magunkat és van szimpátia. A másikban nem egy puncit látok, hanem embert. Akkor is, ha a nap végén tényleg csak szexről szól.
Örömmel veszem olyan emberek jelentkezését, akik szellemileg hasonlóan igényesnek tartják magukat.
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Sziasztok! Szabadságukat töltő párt keresnék Fonyód-Balatonmária-Keszthely környékén.
Sziasztok!
44 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt 50 év , esetleg 60év feletti hazaspárhoz csatlakoznék.
Szimpátia lényeges, teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
44 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt 50 év , esetleg 60év feletti hazaspárhoz csatlakoznék.
Szimpátia lényeges, teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Kedves igényes pasiként szeretnék párokhoz csatlakozni!
Ápoltság, diszkréció adott!
Ápoltság, diszkréció adott!
Sziasztok!
Hétvégén csatlakoznék párokhoz hölgyhöz esetle hölgyekez.
Minden további privát üzenetben
Budapesten - Pest megyében
Hétvégén csatlakoznék párokhoz hölgyhöz esetle hölgyekez.
Minden további privát üzenetben
Budapesten - Pest megyében
Pár hölgy tagját kényeztetném a párja elött! Enyhe bi oké!
Keresek ma estére hölgyet ,párt Balatonkenesén