Budapesten szívesen csatlakoznek parhoz

Gyulán, Békéscsabán párhoz csatlakoznék!
Párokhoz csatlakoznék akár csak a férfi örömére de lehet mindkettőtök kényeztetése is.
11. kerületben Kelenföldhöz közel keresek meglévő partner mellé harmadiknak pasit hetero alapon, feltételek az adatlapomon
30-45 éves, nagyobb méretű, hármasban tapasztalt, diszkrét, normális, direkt 3ast kereső, nem extrém alkatú, átlagos vagy sportos pasi partnert keresünk, üzenetben írj.
Sziasztok! Gyöngyös és környékéről Ismerkednék párral, házaspárral tartós barátságra.
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sziasztok, jó fej párhoz csatlakoznék.Bajai fiatalos pasi vagyok.
Ma este Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk, akár szabadban is!
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!
Sziasztok pesten keresek part akar napkozben is vagy estere

Sziasztok! Igényes, extra méretű srácként keresnék egy szimpatikus párt, akik a szabadságukat Fonyód-Balatonmária környékén töltik…
Enyhe bi dolgokra kapható pasi,párokhor csatlakozna,akár rendszeresen is!
Sziasztok! Hölgy , pár hetero alapon? Akár autoskaland is? Sex?☺️
Sziasztok!
Ma még Győrújbaráton töltöm az estét, helyem van. Szívesen fogadnék párt bármilyen felállásra, hölgyet, esetleg transzneműt. Igényes, intelligens, jó fej embereket keresek. Én 33 éves, 184 magas, jó megjelenésű, nyitott férfi vagyok. Tapasztalattal rendelkezem, részemről sok minden belefér egészséges keretek között, minden csak megbeszélés kérdése. Az a fontos, hogy jól éreztük magunkat.
Ma még Győrújbaráton töltöm az estét, helyem van. Szívesen fogadnék párt bármilyen felállásra, hölgyet, esetleg transzneműt. Igényes, intelligens, jó fej embereket keresek. Én 33 éves, 184 magas, jó megjelenésű, nyitott férfi vagyok. Tapasztalattal rendelkezem, részemről sok minden belefér egészséges keretek között, minden csak megbeszélés kérdése. Az a fontos, hogy jól éreztük magunkat.

Sziasztok! Demjén ben leszünk 2025-júl 23-25 ig. Esti fürdőzéshez keresünk partnereket.
Sziasztok !! Monor környéke vagy Pilis kalandozni valaki hölgyeim ?
28 éves pasi vagyok egész este rá érek

Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Sziasztok! Budapest és Déli vonzáskörzetében Párokkal szeretnék ismerkedni!
Üdv! Velencei tónál esetleg pár vagy hölgy?

Párt keresek ahol mindkét fél szeret játszani a farokkal.