Régi vágyam , egy középkorú párocskánál harmadiknak lenni... Úgy.... Hogy a picike feleséggel 69-ezünk , miközben a párja kutya pózban dugja ! Közben nyalnám a férj tojásait...és a kicsusszanó farkát is... Aztán , ha teleélvezte a párját , akkor tisztára nyalnám a szép csupasz puncit !
Szekszárd és környékén párhoz csatlakoznék

Kedves párok és hölgyek!
A hét esti óráiban szívesen találkoznék egy kedves, igényes hölggyel vagy nyitott párral.
Szeretek masszírozni, és örömmel kényeztetem a hölgyeket hosszan, figyelmesen.
Fontos számomra a kölcsönös megbízhatóság és a diszkréció — ez részemről adott, és ezt is keresem.
Kizárólag valós, korrekt partnerek érdekelnek. Aki nem gondolja komolyan, kérem, ne jelentkezzen.
Helyileg: Dunakanyar , fogadni tudok
Köszönöm, hogy elolvastad!
A hét esti óráiban szívesen találkoznék egy kedves, igényes hölggyel vagy nyitott párral.
Szeretek masszírozni, és örömmel kényeztetem a hölgyeket hosszan, figyelmesen.
Fontos számomra a kölcsönös megbízhatóság és a diszkréció — ez részemről adott, és ezt is keresem.
Kizárólag valós, korrekt partnerek érdekelnek. Aki nem gondolja komolyan, kérem, ne jelentkezzen.
Helyileg: Dunakanyar , fogadni tudok
Köszönöm, hogy elolvastad!
Kedves Párral ismerkednék szexi játékokhoz hétvégén napközben vagy esti órákban egy extrém helyen erdőben parkolóban szállodában találkoznék akár csak kukkolnék meztelenkednénk vagy csak finoman nyalnék masszíroznék minden megbeszélés kérdése Zala Somogy Vas megye
Sportos, kockás hasú pasit keresünk 3.-nak a feleségem örömére! Írj üzenetet ha te vagy az

Sziasztok, ha egy harmadikat kerestek, aki nem jön zavarba attól, ha határozottságot várnak el tőle – akkor lehet, hogy épp egymást keressük. 40es, ápolt, tapasztalt, és szeretem, ha a dolgok nemcsak spontánok, hanem egy kicsit irányítottak is. De csak ha mindenkinek jó így
Képzett masszőrként ismerkednék párokkal budapesten
Sziasztok ma estére vagy holnap délutántól egész ejjszakaig keresek párt vagy lányt olyan párt vagy lányt aki benne van olyan talalkozoban ahl csak kézzel kenyeztetjuk egymást szombati napon akár szabadban dunaparton is lehet róla szó vagy este autoskaland de szívesen utazom hozzátok is. Péntek este es szombat délutántól estig bezárólag keresek. Pest megye Nógrád megye. Várom jelentkezeseteket mint írtam kézzel történ kényeztetés vagy akár egymás elotti maszti ha csak ennyit szeretnetek vagy csak néznem ahogy szexeltek. Esetleg adnék egy kellemes masszázst. Várom levelezek szép napot
Sziasztok. Szombat délelőtt lenne helyem ujpesten. Párt keresek szexre
hbmmjghm
Hello Mindenkinek!Hollehet,melyik vízpartnálakárnyitott vagy zárt orgia partiba beszállni?Nmecsak fickós,kiváltképp vastag,hamemkitartó is vagyok.Nem fontos a szépség,kisugárzás,szexi alkat a mérvadó?
Üdv:V
Üdv:V
Szép az idő, szabadban találkoznék párokkal ma este!
Sziasztok!
Tervez feljönni valaki a Turulhoz?
Tervez feljönni valaki a Turulhoz?
Sziasztok! 44 éves,sportos rendkívül jó megjelenés,igényes férfi vagyok,jelenleg Balatonmárián tartozkodom!l! Szívesen csatlakoznék harmadikként,szintén igényes párhoz!Köszönöm!
Ma szivesen beszallnek 3.nak igenyes parhoz
Szia, kár hogy harkányba keresünk.
(Ez egy válasz jami87 üzenetére (2025. 08. 07. csütörtök 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 07. csütörtök 20:51

Jelige: Ha stílus van, minden van!
Kedves párok!
Ha úgy érzitek, hogy kettő jó, de három az igazi, akkor lehet, hogy pont engem kerestek.
Harmincas éveimben járó, intelligens, sportos, ápolt és kíváncsi férfi vagyok, aki nemcsak figyel, hanem érez, nemcsak jelen van, hanem meg is érti a finom rezdüléseket.
Nem tolakodom, de ha behívtok, stílusosan érkezem. Hiszek az egyensúlyban, a tiszteletben és abban, hogy a harmadik pont adja meg az igazi háromszög stabilitását.
Ha ti is nyitottak vagytok a minőségre és a harmóniára – írjatok. Lehet, hogy épp egy különleges élmény kezdete előtt állunk.
Kedves párok!
Ha úgy érzitek, hogy kettő jó, de három az igazi, akkor lehet, hogy pont engem kerestek.
Harmincas éveimben járó, intelligens, sportos, ápolt és kíváncsi férfi vagyok, aki nemcsak figyel, hanem érez, nemcsak jelen van, hanem meg is érti a finom rezdüléseket.
Nem tolakodom, de ha behívtok, stílusosan érkezem. Hiszek az egyensúlyban, a tiszteletben és abban, hogy a harmadik pont adja meg az igazi háromszög stabilitását.
Ha ti is nyitottak vagytok a minőségre és a harmóniára – írjatok. Lehet, hogy épp egy különleges élmény kezdete előtt állunk.
Jelige: Ha stílus van, minden van!
Kedves párok!
Kedves párok!
Sziasztok,
Szeretnék egy párral ismerkedni, akár hosszabb távon.
31 éves 185cm magas 79 kg, férfi.
Péter
Szeretnék egy párral ismerkedni, akár hosszabb távon.
31 éves 185cm magas 79 kg, férfi.
Péter
Sziasztok! Bp-en párhoz csatlakoznék hetero alapon.
Párt fogadnék szombaton,nudizás napozás szex.Magas sportos nagy méretű pasi.Túlsúly 45 év felett ne.