Sziasztok!
Párokat és szóló hölgyeket egyaránt keresek.
25 éves srác vagyok 16-17es intimmel. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
Párokat és szóló hölgyeket egyaránt keresek.
25 éves srác vagyok 16-17es intimmel. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
Pesten ketesek part 36 eves srac vagyok zugloban van helyemis

Sziasztok! Ma este adatlapom alapján kényeztetnék feleséget! Heves megye és környező megyékben.
Sziasztok! Hölgy , pár hetero alapon? Akár autoskaland is? Sex?☺️K. barcika és környéke☺️
Párhoz csatlakoznék,enyhe bi oké!
Sziasztok 178cm 82kg Budapesti heteró pasi vagyok. Utazni tudok szívesen csatlakoznék párokhoz. Kamus ok kíméljenek köszi
Békés megyében csatlakoznék kor alkat nem számít én fiatalos lelkes csávó vagyok szívesen kényeztetnem a nejed
Sziasztok!
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány.
Üdv.
Roland
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány.
Üdv.
Roland
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Ma estére, keresünk egy pasit,a hölgy kényeztetésére.Ha lehet, legyél független! Több alkalom lenne a legjobb!
Sziasztok! Ma meglátogatnék egy párt, vagy csatlakoznék, társasághoz, estleg hölgy aki több pasit akar!
Sziasztok. Ma este több pasis buli Zeg. és Siófok között?
2 pasi 1 csaj keres ma szombat Budapest bi pasit nagy mérettel 3 az 1 Ben igazi faszimado a csaj Viber elérhetőségét írj levelben
Sziasztok! Ma estére fiatal srácot keresünk harmadiknak csak pest es környéke. Este 10 re.. Csak olyan irjon akinek ma jó köszi
Sziasztok Csepel környékén ma párhoz csatlakoznèk utazni tudok
Sziasztok! 41 éves bi uni női fehérneműs pasi vagyok! Debrecen Augusztus 18 -án este párhoz csatlakoznék ha a párod nem szereti az anal szexet akkor engem lehet én szeretem! Írjatok!
Sziasztok! Holnap, szombaton délelőtt kalandoznék egy igényes, diszkrét párral hármasban. Kecskemét-Szeged-Békéscsaba vonalon, de bárhonnan írhattok a dél Alföldről, meglátogatlak Titeket szívesen. Egy bevállalós pár minden kívánságát örömmel teljesíteném. Privátban írjatok, ha lenne kedvetek egy kis mókához holnap, azaz szombat délelőtt!
Miskolci pár partnere lennék, akár ma este is.
Jelen!
(Ez egy válasz nempecsel üzenetére (2025. 08. 15. péntek 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Hètvègèn ráèrő fèrfi,akinek van fent kèpe?