Sziasztok ismerkednék Párokkal a hölgy örömére és pluszba egy masszázsra is Nyiregyről vagyok helyem lenne
Két férfi csinos sub nőt keres.
Jelige: Ha stílus van, minden van!
Kedves párok!
Ha úgy érzitek, hogy kettő jó, de három az igazi, akkor lehet, hogy pont engem kerestek.
Harmincas éveimben járó, intelligens, sportos, ápolt és kíváncsi férfi vagyok, aki nemcsak figyel, hanem érez, nemcsak jelen van, hanem meg is érti a finom rezdüléseket.
Nem tolakodom, de ha behívtok, stílusosan érkezem. Hiszek az egyensúlyban, a tiszteletben és abban, hogy a harmadik pont adja meg az igazi háromszög stabilitását.
Ha ti is nyitottak vagytok a minőségre és a harmóniára – írjatok. Lehet, hogy épp egy különleges élmény kezdete előtt állunk.
Kedves párok!
Ha úgy érzitek, hogy kettő jó, de három az igazi, akkor lehet, hogy pont engem kerestek.
Harmincas éveimben járó, intelligens, sportos, ápolt és kíváncsi férfi vagyok, aki nemcsak figyel, hanem érez, nemcsak jelen van, hanem meg is érti a finom rezdüléseket.
Nem tolakodom, de ha behívtok, stílusosan érkezem. Hiszek az egyensúlyban, a tiszteletben és abban, hogy a harmadik pont adja meg az igazi háromszög stabilitását.
Ha ti is nyitottak vagytok a minőségre és a harmóniára – írjatok. Lehet, hogy épp egy különleges élmény kezdete előtt állunk.
Sziasztok ma este 8 körül méretes ffi minimum 20 cm?
Sziasztok! 28.-a csütörtök este párhoz csatlakoznék a hölgy kényeztetésére. Eger-Gyöngyös-Hatvan vonalon.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Kecskemét környékén párokhoz csatlakoznék!
24 F

Nudizást,napozást cuckold kedvelő párt keresek pénteken telkemen a Tisza tónál.
Mára, holnapra vagy szombat késő estére keresek párt vagy pár hölgy tagját. Többféle felállás és fantázia is jár a fejemben,
21 centi és a diszkréció adott, a többit majd kitaláljuk közösen.

21 centi és a diszkréció adott, a többit majd kitaláljuk közösen.
Kecskemét környéki biszex párt keresek kis harcúrra
Budapest 16. Ker kornyeken csatlakoznek szivesen akar aktiv bi kent parokhoz !
Van egy üres lakásom most Győrben. Kihasználnám valakivel, valakikkel!
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapesten és környékén. Hármasban és kukkolásban tapasztalt vagyok.
Utazni tudok. Írjatok bátran.
Van Viberem, Google chatem, Whatsappom.
Utazni tudok. Írjatok bátran.
Van Viberem, Google chatem, Whatsappom.
Sziasztok. Kizárólag hosszútávra keresek pár, hetero alapon. Akikkel barátilag is jól tudjuk magunkat érezni. Hogyha ti is ilyen kapcsolatot kerestek akkor privátban írjatok rám. Köszönöm
Valaki nem jár horvatországba brodarica környékén szeptember 4-12-ig?
Sziasztok, engem érdekelnétek
(Ez egy válasz Suhintó üzenetére (2025. 08. 26. kedd 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
pàrhoz csatlakoznék
pàrhoz csatlakoznék

Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Sziasztok, Győrben és környékén keresek párt (aktuális képek, mobilos elérhetőségek természetesen vannak)