Sziasztok. Kizárólag hosszútávra keresek pár, hetero alapon. Akikkel barátilag is jól tudjuk magunkat érezni. Hogyha ti is ilyen kapcsolatot kerestek akkor privátban írjatok rám. Köszönöm
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapesten és környékén. Hármasban és kukkolásban tapasztalt vagyok.
Utazni tudok. Írjatok bátran.
Van Viberem, Google chatem, Whatsappom.
Utazni tudok. Írjatok bátran.
Van Viberem, Google chatem, Whatsappom.
Van egy üres lakásom most Győrben. Kihasználnám valakivel, valakikkel!
Budapest 16. Ker kornyeken csatlakoznek szivesen akar aktiv bi kent parokhoz !
Kecskemét környéki biszex párt keresek kis harcúrra
Mára, holnapra vagy szombat késő estére keresek párt vagy pár hölgy tagját. Többféle felállás és fantázia is jár a fejemben,
21 centi és a diszkréció adott, a többit majd kitaláljuk közösen.

21 centi és a diszkréció adott, a többit majd kitaláljuk közösen.
Nudizást,napozást cuckold kedvelő párt keresek pénteken telkemen a Tisza tónál.

Kecskemét környékén párokhoz csatlakoznék!
24 F

Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok! 28.-a csütörtök este párhoz csatlakoznék a hölgy kényeztetésére. Eger-Gyöngyös-Hatvan vonalon.
Sziasztok ma este 8 körül méretes ffi minimum 20 cm?
Jelige: Ha stílus van, minden van!
Kedves párok!
Ha úgy érzitek, hogy kettő jó, de három az igazi, akkor lehet, hogy pont engem kerestek.
Harmincas éveimben járó, intelligens, sportos, ápolt és kíváncsi férfi vagyok, aki nemcsak figyel, hanem érez, nemcsak jelen van, hanem meg is érti a finom rezdüléseket.
Nem tolakodom, de ha behívtok, stílusosan érkezem. Hiszek az egyensúlyban, a tiszteletben és abban, hogy a harmadik pont adja meg az igazi háromszög stabilitását.
Ha ti is nyitottak vagytok a minőségre és a harmóniára – írjatok. Lehet, hogy épp egy különleges élmény kezdete előtt állunk.
Kedves párok!
Ha úgy érzitek, hogy kettő jó, de három az igazi, akkor lehet, hogy pont engem kerestek.
Harmincas éveimben járó, intelligens, sportos, ápolt és kíváncsi férfi vagyok, aki nemcsak figyel, hanem érez, nemcsak jelen van, hanem meg is érti a finom rezdüléseket.
Nem tolakodom, de ha behívtok, stílusosan érkezem. Hiszek az egyensúlyban, a tiszteletben és abban, hogy a harmadik pont adja meg az igazi háromszög stabilitását.
Ha ti is nyitottak vagytok a minőségre és a harmóniára – írjatok. Lehet, hogy épp egy különleges élmény kezdete előtt állunk.
Két férfi csinos sub nőt keres.
Sziasztok ismerkednék Párokkal a hölgy örömére és pluszba egy masszázsra is Nyiregyről vagyok helyem lenne
sziasztok.irjatok privátban
(Ez egy válasz párosjátékok üzenetére (2025. 08. 27. szerda 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Szombat estére keresünk 30as sportos normalis pasit, kettőt, cuckold jatekra. Mi ffi tagunk csak néző. Heteró dologra keresünk, szombatra. Nagy méret nálunk kizáró ok.
Sziasztok priviben emailcimet kaphatok?
(Ez egy válasz sáromspasi03 üzenetére (2025. 08. 27. szerda 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma estére keresünk barátnőmmel négykezes masszázsra sportos, helyes férfi alanyt. Bp. 13. Ker! Ha szeretnél jönni, írj üzenetet.
Sziasztok . Budapest és Déli vonzáskörzetében kellemes Párral szeretnék ismerkedni !