Sziasztok! Ma délután /este párhoz csatlakoznék, hölgy örömére. Kisvárda, Nyíregyháza környékén
Október 8-9-én pesti elfoglaltságom lesz. Szívesen tölteném a szabad estémet tartalmasan, hölgy vagy pár társaságában!
párhoz csatlakoznék borsodban vagy a környező megyékben
Sziasztok. Jövő hét hétvégén egy helyes párt vendégül látnék.
Sziasztok, Swinger Yours csapatunk következő eseményei:
- Október 2. Csütörtök pasitöbbes Black Belt buli, 9. kerületben , 25-40 fő között, 20:00-1:00 h
- Október 11-én Youngest buli, 45 év alatti korosztálynak a Dolce Vita klubbot béreljük ki és ott tartjuk. 50-70 fő vendéggel, 19:00-2:00 h
Weboldalunkon találhatóak az eseményeink teljes leírása ott lehet jelentkezni is, minden új vendéggel videós beszélgetést csinálunk, csak szűrt vendégkörünk van.
Elérhetőség miatt írjatok nyugodtan
Üdv Merci és Peti
- Október 2. Csütörtök pasitöbbes Black Belt buli, 9. kerületben , 25-40 fő között, 20:00-1:00 h
- Október 11-én Youngest buli, 45 év alatti korosztálynak a Dolce Vita klubbot béreljük ki és ott tartjuk. 50-70 fő vendéggel, 19:00-2:00 h
Weboldalunkon találhatóak az eseményeink teljes leírása ott lehet jelentkezni is, minden új vendéggel videós beszélgetést csinálunk, csak szűrt vendégkörünk van.
Elérhetőség miatt írjatok nyugodtan
Üdv Merci és Peti
Sziasztok! Kitartó, odaadó és figyelmes házibarát lennék Pest megyén belül. Szeretnék jó kapcsolatot ápolni egy olyan párral, akikkel rendszeresen élvezhetjük egymás társaságát.
Sziasztok! K. barcika és környékén sex , valaki??? Akár autóskaland is mehet!☺️
Sziasztok! Bács és Csongrád megyében keresek nőt párt közös élvezetekre! Akár autós szex illetve közös képek videók keszítésére.
Jeligen: Ha stílus van, minden van!
Kedves Párok!
Ha úgy érzitek, hogy kettő jó, de három az igazi, akkor lehet, hogy pont engem kerestek.
Harmincas éveim végén járó, intelligens, sportos, ápolt és kíváncsi férfi vagyok, aki nemcsak figyel, hanem érez, nemcsak jelen van, hanem meg is érti a finom rezdüléseket.
Nem tolakodom, de ha behívtok, stílusosan érkezem. Hiszek az egyensúlyban, a tiszteletben és abban, hogy a harmadik pont adja meg az igazi háromszög stabilitását.
Ha ti is nyitottak vagytok a minőségre és a harmóniára – írjatok. Lehet, hogy épp egy különleges élmény kezdete előtt állunk.
P.s: Nem dohányzom, nem iszom, minden nap sportolok, az egészséges életmód és kultúra fontos nekem. Szellemi tevékenységet végzek, szeretem az elegenciát és szeretek beszélgetni is. A kevesebb néha több elvet vallom.
Kedves Párok!
Ha úgy érzitek, hogy kettő jó, de három az igazi, akkor lehet, hogy pont engem kerestek.
Harmincas éveim végén járó, intelligens, sportos, ápolt és kíváncsi férfi vagyok, aki nemcsak figyel, hanem érez, nemcsak jelen van, hanem meg is érti a finom rezdüléseket.
Nem tolakodom, de ha behívtok, stílusosan érkezem. Hiszek az egyensúlyban, a tiszteletben és abban, hogy a harmadik pont adja meg az igazi háromszög stabilitását.
Ha ti is nyitottak vagytok a minőségre és a harmóniára – írjatok. Lehet, hogy épp egy különleges élmény kezdete előtt állunk.
P.s: Nem dohányzom, nem iszom, minden nap sportolok, az egészséges életmód és kultúra fontos nekem. Szellemi tevékenységet végzek, szeretem az elegenciát és szeretek beszélgetni is. A kevesebb néha több elvet vallom.
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

sziasztok ketten egy punciban dologra nyitott parok vanak e itt akik esetleg tudnanak fogadni is?

Sziasztok. Sportos, igényes 3-4 srác vendégül látna kíváncsi, és nyitott párokat különlegesen szép környezetben.

Sziasztok kèt negyvenes pasi àtlagos testalkat tál 18 19 intimmel szívesen csatlakozna pàrokhoz a hölgy örömère .írj privàtot
Sziasztok. Sportos, igényes 3-4 srác vendégül látna kíváncsi, és nyitott párokat különlegesen szép környezetben.
Sziasztok!
Párokhoz szívesen csatlakoznék (férfi tag - 28 éves) a mai nap folyamán. Budapesten helyem is lenne, írjatok nyugodtan.
Párokhoz szívesen csatlakoznék (férfi tag - 28 éves) a mai nap folyamán. Budapesten helyem is lenne, írjatok nyugodtan.
Szeretnéd hogy pontozzam a farkad és maszturbáljak rá? Ha igen a válasz akkor részletek privátban.
A puncim várja már hogy nedves legyek tőled❤️
A puncim várja már hogy nedves legyek tőled❤️
Sziasztok! Adatlapom szerint, kalandot keresek ma estére. Ésszerű távolságon belül tudok utazni.
Sziasztok! Gyöngyös-Hatvan vonalon keresek valakit, aki találkozni is szeretne nap közben. Keressetek nyugodtan!
Ma délelőttre keresek hölgyet , párt egy kis huncutkodásra a Nyugatinál. Hely megoldott. Privátban jelezz lszi
Sziasztok Nyiregyi férfi hellyel rendelkezik keresne egy akár kezdő Házaspárt 3 együttlétre !