Sziasztok. 28 éves értelmiségi srác vagyok Budapestről. Az adatlapomon bővebben olvashattok, és a farkamról is láthattok videókat. Az ágyban maximálisan odaadó vagyok, garantált az orgazmus. Hölgyekkel, párokkal ismerkednék akár az érettebb korosztályból is. Üzenetben keressetek nyugodtan.
Ma este 21 óra magasságában lakásunkon fogadnánk hetero, nemdohányzó férfit egy kis borozgatós, beszélgetős programra, majd hármas szexre. Kisebb, de vastag intim előny ! Privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Bp, Pest megye? Pàr ki benne lenne? Ismerkednèk testközelből
Szívesen ismerkednék kedves, ápolt párokkal vagy hölgyekkel Szentendre–Visegrád–Esztergom környékéről. Közvetlen, diszkrét férfi vagyok, aki szereti a kellemes társaságot, a barátkozást és a masszázst. Nyitott vagyok könnyed, jó hangulatú találkozásokra, beszélgetésre, közös programokra. Ha szimpatikus vagyok, írj üzenetet.”
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok!
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Fiút keresünk maestére a hölgy örömére!! Fogadnitudunk
.
.
Sziasztok. (191 cm, 99kg, 20cm) férfi cuckoldra párt keresek, ahol a férj élvezi mikor a feleséget,(baratnőt) előtte dugják. BI pár is lehet. Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond. Csak olyan írjon aki komolyan keres és talizni is akar...
Sziasztok!
Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Ma este Sárváron ismerkednék párral!
Sziasztok, Ma délután, este lenne kedve párnak vagy hölgynek kalandozni? Szívesen csatlakozom hármashoz vagy cuckoldhoz.
Szombat délután,vagy vasárnap napközben,keresnénk egy pasit,adatlap szerint.Lehetőleg,Pest megyéből.Szép napot!
Sziasztok.
Hosszabb távra szeretnék megismerkedni egy megbízható párral!
Hosszabb távra szeretnék megismerkedni egy megbízható párral!
Sziasztok. Esztergom környéki, vékony párral ismerkednék
Szabolcs megye valaki?
Sziasztok! Párhoz illetve hölgyhöz csatlakoznék ma este a társkereső profilomban leírtak alapján. Várom mielöbbi találkozásunkat
Szívesen ismerkednék kedves, ápolt párokkal vagy hölgyekkel Szentendre–Visegrád–Esztergom környékéről. Közvetlen, diszkrét férfi vagyok, aki szereti a kellemes társaságot, a barátkozást és a masszázst. Nyitott vagyok könnyed, jó hangulatú találkozásokra, beszélgetésre, közös programokra. Ha szimpatikus vagyok, írj üzenetet.”
Sziasztok.
Szombat estére (11.29) keresünk egy intelligens nagy mérettel rendelkező hetero pasit. Csak az írjon akinek nem gond az utazás ( Cegléd ) és valóban el is tud jönni.
Szombat estére (11.29) keresünk egy intelligens nagy mérettel rendelkező hetero pasit. Csak az írjon akinek nem gond az utazás ( Cegléd ) és valóban el is tud jönni.
sziasztok pápai nőt vagy párt keresek

tarloka

Norbeee17