Sziasztok!
Van itt olyan pár aki keres hétvégére férfi beszállót?
Helyem van és utazni is tudok.
Van itt olyan pár aki keres hétvégére férfi beszállót?
Helyem van és utazni is tudok.
Sziasztok sportos 40-es pasi extra mérettel jatszotarsat keres 12 ker környéke kizárólag hetero alapon udv P
A mai este folyamán Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Whatsapp, Google chat van.
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!
Sziasztok a Fejér megyei Mezőszilas település környékén keresek pár akik kedvelik a kicsit mackós pasit! Írj ha ti ilyenek vagytok
Sziasztok! Budapesti 45+os férfit keresünk, aki minimum178 cm magas, és fogadni tud minket!
Szia! ismerkedünk
(Ez egy válasz xspar üzenetére (2025. 12. 10. szerda 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 10. szerda 18:40
18-45 közötti férfit vagy férfiakat keresünk, hármas, cuckold, hotwife felálláshoz...
Szia
(Ez egy válasz párosjátékok üzenetére (2025. 12. 12. péntek 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Szivesen találkoznék veletek
(Ez egy válasz Istvan1993bp üzenetére (2025. 12. 12. péntek 06:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! ismerkedünk
(Ez egy válasz Cilibaba1980 üzenetére (2025. 12. 12. péntek 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 12. péntek 15:05
Sziasztok! Mestere keresünk fiút kizárólag a lány örömére nagy intim előny Budapesten hely az mdgolthato
orál kalandot keresek biszex párral, nővel, férfival...( férfiként )
Sziasztok. Szombat délelött, nő vagy pár aki szívesen találkozna??
Szegeden szombat délelőtt fogadni tudó párt keresek alkalmi kapcsolatra.
Nagy méretü ffi?
Sziasztok.
Igényes, 45 éves, diplomás (nem független, Komárom környékéről...) férfiként keresek kedves, igényes házaspárt ésszerű távolságból, kizárólag hosszútávra...
Olyan párt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghódítani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakítása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex, hosszú előjáték és sok élvezés.
Amit kínálni tudok: maximális igényesség, intelligencia, finom puha és ápolt kezek, játékos nyelv, formás farok, intenzív élvezés és rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Egyeztetés után, hétvégente, péntek/szombat esténként érek rá...
Igényes, 45 éves, diplomás (nem független, Komárom környékéről...) férfiként keresek kedves, igényes házaspárt ésszerű távolságból, kizárólag hosszútávra...
Olyan párt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghódítani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakítása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex, hosszú előjáték és sok élvezés.
Amit kínálni tudok: maximális igényesség, intelligencia, finom puha és ápolt kezek, játékos nyelv, formás farok, intenzív élvezés és rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Egyeztetés után, hétvégente, péntek/szombat esténként érek rá...
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám smile Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Stiasztok! Ma vagy hétvégén szívesen csatlakoznék egy kedves pàrhoz! Normalis, igenyes 37 eves pasi vagyok! Utazas megoldhato!
Hello
Itt vagyok
Imadom a cuckoldot (Ez egy válasz Istvan1993bp üzenetére (2025. 12. 12. péntek 06:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Itt vagyok
Imadom a cuckoldot (Ez egy válasz Istvan1993bp üzenetére (2025. 12. 12. péntek 06:50), amit ide kattintva olvashatsz)
A mai este folyamán Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!
nagy mérettel keresek képek a társkeresóben
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...

tarloka

maserati