Sziasztok! Kedves,kellemes, pár ismeretségét keresem szenvedélyes együttlétre.
Sziasztok! Szívesen masszírozok!
(Ez egy válasz Rasmus üzenetére (2025. 12. 16. kedd 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 16. kedd 11:55
Sziasztok !! A feleségem molett nagy mellekel! Szereti ha maszirozzák mindenhol Én meg nézem Uttána közösen kielégítjük
Sziasztok !! A feleségem molett nagy mellekel! Szereti ha maszirozzák mindenhol Én meg nézem Uttána közösen kielégítjük
Sziasztok szívesen csatlakozom hetero alapon párhoz, cuckold is érdekel...(Baranya, Tolna, Bács és Fejér megyében elsősorban.
Sziasztok! 40 -60 év közötti sexpartnert keresünk .. cuckoldra … mi 57-59 pár vagyunk feleségem szereti ha élvezésig kényeztetik . Bárhová tudunk menni
Sziasztok!
Párokkal ismerkednék a hölgy örömére, elsősorban Bp. Környékén!
Helyem van.
Videoim vannak az oldalon.
Üdv:
Laci
Párokkal ismerkednék a hölgy örömére, elsősorban Bp. Környékén!
Helyem van.
Videoim vannak az oldalon.
Üdv:
Laci
Sziasztok! Nő esetleg pár? Adatlapom kitöltve,utazni tudok!!
Idei utolsó swinger bulink — kizárólag 45 év alattiaknak!
Szívesen fogadunk igényes fiatalos szóló pasikat még
A Swinger Yours csapata december 20-án ismét a Dolce Vita swinger klubot béreli ki erre a fantasztikus eseményre. Várható létszám: 50–70 fő.
Szeretettel várunk benneteket 20:00 és 02:00 óra között.
Minden további információt a rendezvényről megtaláltok a weboldalunkon, amelynek linkjét privát üzenetben tudom elküldeni.
Üdvözlettel:
A Swinger Yours csapata – Merci és Peti, Timi és Csanád
Szívesen fogadunk igényes fiatalos szóló pasikat még
A Swinger Yours csapata december 20-án ismét a Dolce Vita swinger klubot béreli ki erre a fantasztikus eseményre. Várható létszám: 50–70 fő.
Szeretettel várunk benneteket 20:00 és 02:00 óra között.
Minden további információt a rendezvényről megtaláltok a weboldalunkon, amelynek linkjét privát üzenetben tudom elküldeni.
Üdvözlettel:
A Swinger Yours csapata – Merci és Peti, Timi és Csanád
Sziasztok!
Sexpartnereim fogadnám ma este!Békéscsaba!
Sexpartnereim fogadnám ma este!Békéscsaba!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hármas sexre keresünk feleségem kényeztetésére vastag farkú férfit .
Sziasztok. Balatonfüreden vagy környékén ma este pár aki pasit keres harmadiknak és találkozna? Utazni tudok
Sziasztok.
Ma reggeltől vasárnap estig bezárólag ápolt feleséget szopatnék akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm.
Ma reggeltől vasárnap estig bezárólag ápolt feleséget szopatnék akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm.
Jelige: Ha stílus van, minden van.
Kedves Párok!
38 éves, atlétikusan sportos (tehát nem kifejezetten kigyúrt), kedves, magas pozícióban dolgozó, intelligens férfi szívesen csatlakozna párokhoz.
Méret: 182 cm, 78 kg; intim: 17
Már számos párnál voltam harmadik, anno a saját párommal is fogadtunk férfit - így mindkettő oldalt tapasztaltam már és élvezem.
Várom a megkereséseteket. Csak igényes párok megkeresését keresem 45 év alatt.
Jamie
Kedves Párok!
38 éves, atlétikusan sportos (tehát nem kifejezetten kigyúrt), kedves, magas pozícióban dolgozó, intelligens férfi szívesen csatlakozna párokhoz.
Méret: 182 cm, 78 kg; intim: 17
Már számos párnál voltam harmadik, anno a saját párommal is fogadtunk férfit - így mindkettő oldalt tapasztaltam már és élvezem.
Várom a megkereséseteket. Csak igényes párok megkeresését keresem 45 év alatt.
Jamie
A mai este folyamán Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Whatsapp, Google chat van.
Írjatok bátran!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Whatsapp, Google chat van.
Írjatok bátran!
Kellemes hatvanas hölggyel vagy ilyen hölgytagú párral ismerkednék.
Budapesti sportos,tapasztalattal rendelkező férfiként párokkal ismerkednek
Napközben, home officeben a budapesti lakásomban szép farkammal kényeztetnék nőt, pár hölgyét cuckold vagy hármas formájában. Potens, kitartó, sok spermával rendelkező tiszta, illatos, férfias férfi vagyok. Beszéljünk privátban
Házibarát lennék hosszútávra csakis ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben / Dunaújváros és közvetlen környéke !! Max 5-10 km ! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így /izgat a terhes szex / kismama szex csöpögő tejes cicik / spermás játékok és pisi szex a kedvencem / finom finom ….csak . privátba írj ! Anyagiaktól mentesen keresel csakis !!!!!!

tarloka

Sanya0x0
Chelsie Rae