Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Whatsapp, Google chat van.
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!
Sziasztok! Igényes párhoz csatlakoznék Pest-megyében! Én 38/191.Férfias,heteró
Sziasztok
Mi egy 45 es 42 eves pár vagyunk. Feleségem szeretne kipróbálni egy 20+ vastag farkat. 40 eves igényes nagyfarku pasit keresünk. Utazni tudunk, távolság megoldható.
Mi egy 45 es 42 eves pár vagyunk. Feleségem szeretne kipróbálni egy 20+ vastag farkat. 40 eves igényes nagyfarku pasit keresünk. Utazni tudunk, távolság megoldható.
Holnap este Székesfehérvár környékén találkoznánk egy normális fiúval.
Sziasztok, párhoz csatlakoznék minden jóra
imádok hölgyeket kényeztetni, ez a szenvedélyem :P profilomban leírtak szerint keresek, imádom a szerepjatékokat és masszírozni is tudok
Fiatal srác vagyok nagy mérettel.
imádok hölgyeket kényeztetni, ez a szenvedélyem :P profilomban leírtak szerint keresek, imádom a szerepjatékokat és masszírozni is tudok
Fiatal srác vagyok nagy mérettel.
Sziasztok, beszélgessünk, bármi lehetséges!! Megkúrom a szádat kleményen!
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny.
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny.
Sziasztok!
Ma és holnap napközben ismerkednék találkoznék párokkal napközben!
Fiatal 22 éves fiú vagyok Budapestről.
Puszi
Ma és holnap napközben ismerkednék találkoznék párokkal napközben!
Fiatal 22 éves fiú vagyok Budapestről.
Puszi
Ha van itt olyan pár, akinek már elege van a csalódásokból és egy valóban megbízható fiút keres hosszabb távra... Akkor folytassuk privátban.
nagy mérettel keresek
Hali szívesen csatlakozni párkhoz, bármire nyitott vagyok ezáltal szeretek új dolgokat kipróbálni akár bizarrabb dolgokba is benne lennék!
Sziasztok.
Ma reggeltől vasárnap estig bezárólag ápolt feleséget szopatnék akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Ma reggeltől vasárnap estig bezárólag ápolt feleséget szopatnék akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!
Sziasztok!
Van itt szabolcsi pár aki pasit keres harmadiknak?
Van itt szabolcsi pár aki pasit keres harmadiknak?
Párok játékszere lennék alkalmanként, vagy rendszeresen is. Idős párok jelentkezését is várom. Távolság nem gond, tudok menni. Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Sziasztok kezdő Nyiregy környéki pár ?
Sziasztok én csatlakoznak Pest megye privatba irj
Ha Az ismerkedés 95%ban az egyik fél érdeklődésénel vagy egyoldalu üzenet küldéénél abba marad ugy kurva nehéz még csak beszelgesni is nem hogy talalni egy 3.at .
És ertem en hogy hölgy válasz meg minden de kommunikáció nélkül el tudják dönteni hogy kamu vagy nem kell vagy épp nem ugyan azt keressük nekem kicsit olyam mint a róka fogta csuka hogy de mindegy (Ez egy válasz Pancho876 üzenetére (2025. 12. 17. szerda 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 17. szerda 22:47
És ertem en hogy hölgy válasz meg minden de kommunikáció nélkül el tudják dönteni hogy kamu vagy nem kell vagy épp nem ugyan azt keressük nekem kicsit olyam mint a róka fogta csuka hogy de mindegy (Ez egy válasz Pancho876 üzenetére (2025. 12. 17. szerda 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
10-15 éve párként és szólóként is könnyebb volt itt , párként sikerült egy 23-24 centis farkú normális nem beképzelt kamus pasit is találni aki több elemmel is házibarátunk volt párokkal is nagyon jó élményeim voltak de most az utóbbi 4 évben minden oldalról rengeteg a kamus itt , az egy dolog , hogy valaki nem tesz ki arcképét stb... De megbeszélt találkozók idején eltűnnek
Bi beállítottságú férfit keresünk kölcsönös örömökre.
Ha mégis szerveztek engem erdekel
(Ez egy válasz Pancho876 üzenetére (2025. 12. 17. szerda 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 17. szerda 22:47
10-15 éve párként és szólóként is könnyebb volt itt , párként sikerült egy 23-24 centis farkú normális nem beképzelt kamus pasit is találni aki több elemmel is házibarátunk volt párokkal is nagyon jó élményeim voltak de most az utóbbi 4 évben minden oldalról rengeteg a kamus itt , az egy dolog , hogy valaki nem tesz ki arcképét stb... De megbeszélt találkozók idején eltűnnek
(Ez egy válasz Onkyoo12 üzenetére (2025. 12. 17. szerda 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 17. szerda 21:02
szerintetek mennyire macerás összehozni itt egy Gangbang találkozót? Párom egyik régi vágya, de elég nehezen képzelem el találni 4-5 pasit aki el is tud jönni

tarloka

mostjo
Lucie S