Ápolt igényes 36 éves pasi vagyok ,szívesen ismerkednék kedves ápolt párral elsősorban Baranya vagy Somogy megyéből. A szexben kellően nyitott, többesben némi tapasztalattal rendelkező pasi vagyok.
Helyem Komlón lenne, ha esetleg ti jönnétek hozzám
Helyem Komlón lenne, ha esetleg ti jönnétek hozzám
Sziasztok!
26 éves egyedül élek inteligens normális tisztelet tudó srác vagyok vonz az idősebb korosztály hétvégente van szabad időm és utazni is tudok
26 éves egyedül élek inteligens normális tisztelet tudó srác vagyok vonz az idősebb korosztály hétvégente van szabad időm és utazni is tudok
Ma este ismerkednék MINDENKI örömére Veszprém környékén.
Jelige: Ha stílus van, minden van.
FIGYELEM! KIEMELTEN IGÉNYES POSZT!
(nem a kocsi htásóülésén szexelő kivarrt pasi vagyok)
Kedves Párok!
38 éves, atlétikusan sportos (tehát nem kifejezetten kigyúrt), kedves, magas pozícióban dolgozó, intelligens férfi szívesen csatlakozna párokhoz.
Méret: 182 cm, 78 kg; intim: 17
Már számos párnál voltam harmadik, anno a saját párommal is fogadtunk férfit - így mindkettő oldalt tapasztaltam már és élvezem.
Várom a megkereséseteket. Csak igényes párok megkeresését keresem 45 év alatt.
Jamie
FIGYELEM! KIEMELTEN IGÉNYES POSZT!
(nem a kocsi htásóülésén szexelő kivarrt pasi vagyok)
Kedves Párok!
38 éves, atlétikusan sportos (tehát nem kifejezetten kigyúrt), kedves, magas pozícióban dolgozó, intelligens férfi szívesen csatlakozna párokhoz.
Méret: 182 cm, 78 kg; intim: 17
Már számos párnál voltam harmadik, anno a saját párommal is fogadtunk férfit - így mindkettő oldalt tapasztaltam már és élvezem.
Várom a megkereséseteket. Csak igényes párok megkeresését keresem 45 év alatt.
Jamie
sziasztok feleseget hasznalnek kenyeztetnek a ferje elott akit ez izgatna ! hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok!
Hölgyet vagy párt keresek akikhez csatlakozhatnék ma éjszaka! Ápolt, igényes 41 éves férfi vagyok! Privát üzenetet várok!! De akár csak kukkolas is érdekel
Hölgyet vagy párt keresek akikhez csatlakozhatnék ma éjszaka! Ápolt, igényes 41 éves férfi vagyok! Privát üzenetet várok!! De akár csak kukkolas is érdekel
Jelen!. Ha még kerestek.
(Ez egy válasz zozee1 üzenetére (ma 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Part keresek ma délután estére, utazni fogadni tudok
Sziasztok! Hölgyet vagy párt ma meglátogatnék Budapesten!
Bi beállítottságú férfit keresünk kölcsönös élvezetekhez.
Sziasztok!
Ismerkednék.
Ismerkednék.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Sziasztok!
Hétvégén Győrben kaland? Hölgy, pár? Igényes, izmos, diszkrét férfi vagyok. Nagyobb, csupasz, kemény, eres intim!
Írj, írjatok!
Hétvégén Győrben kaland? Hölgy, pár? Igényes, izmos, diszkrét férfi vagyok. Nagyobb, csupasz, kemény, eres intim!
Írj, írjatok!
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám smile Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Házibarát lennék hosszútávra csakis ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben / Dunaújváros és közvetlen környéke !! Max 5-10 km ! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így /izgat a terhes szex / kismama szex csöpögő tejes cicik / spermás játékok és pisi szex is a kedvencem / .csak . privátba írj ! No homo
Fiatal, nagyfarkú pasiként keresnék ma estére hölgyet vagy párt kellemes időtöltésre Budapesten.
fuck normal, i want magic
Sziasztok. Egri férfiként párok házibarátja lennék.
sziasztok
mi három 25 28 32 éves sportos potens igényes ápolt hetero barát vagyunk a két ünnep közt tartanánk egy gang bang bukkake randit egy kellemes párral hölggyel némi tapasztalattal a részünkről igényes találkahelyünkön írjatok ránk bátran
mi három 25 28 32 éves sportos potens igényes ápolt hetero barát vagyunk a két ünnep közt tartanánk egy gang bang bukkake randit egy kellemes párral hölggyel némi tapasztalattal a részünkről igényes találkahelyünkön írjatok ránk bátran
Mostanra keresünk adatlapunkon leírt feltételekkel pasit ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !

tarloka

Mester7632
Victoria Sweet