sziasztok ketten egy punciba dologra nyitott párook vannak e ahol a ferfit is izgatna ha egy masik farokkal egyszerre mozoghatna a parja puncijaba! Hely kellene utazni tudnek!
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölgyet - Párt szeretnék kellemes kapcsolatra !
Lakásomon fogadnék párt vagy hölgyet kellemes időtöltésre. Nagyfarkú fiatal srác vagyok.
Sziasztok!
Keresnénk férfi beszállót/beszállókat ma estére. Főként DP lenne a “cél. Mi egy fiatal pár vagyunk, 23L/25F. Keresünk szintén fiatal (38 éves korig) férfit. Nagy méret, sportosabb alkat előny. De ha szerepjátékokban utazol, az is érdekel minket.
Privátba írj kérlek, ha magadra ismertél!
Keresnénk férfi beszállót/beszállókat ma estére. Főként DP lenne a “cél. Mi egy fiatal pár vagyunk, 23L/25F. Keresünk szintén fiatal (38 éves korig) férfit. Nagy méret, sportosabb alkat előny. De ha szerepjátékokban utazol, az is érdekel minket.
Privátba írj kérlek, ha magadra ismertél!
Adatlapunk szerinti pasit keresünk akit lakásunkon fogadnánk ma este ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Bi párt keresnék aki vállalja is magát! Képeim sajátok de megijedni nem kell! Egészen vállalható vagyok, söt még humorom is van! Ha unatkoztok két ünnep között állok rendelkzésetekre! Helyem van! Hűtött szörpökkel!
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék...minden megoldás érdekel!
Sziasztok.
Salgótarján és környékéről nyitott vagyok a hármasra, hetero alapon. Utazni és fogadni is tudok...
Független 43 éves vagyok
Salgótarján és környékéről nyitott vagyok a hármasra, hetero alapon. Utazni és fogadni is tudok...
Független 43 éves vagyok
Párok
Házibarát lennék hosszútávra csakis ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben / Dunaújváros és közvetlen környéke !! Max 5-10 km ! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így /izgat a terhes szex / kismama szex csöpögő tejes cicik / spermás játékok és pisi szex is a kedvencem / csak . privátba írj ! No homo [l!!!!!
Sziasztok! A két ünnep közt keresek part, a hölgy örömére, akár hosszabb távra is. Az utazás nem akadály
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok! Elsosorban a mai napra keresek egy part, akikhez lehetne csatlakozni! Normalis,megbizhato 37 eves srac vagyok.
Sziasztok!
Budapesten és környékén párhoz csatlakoznék!
Budapesten és környékén párhoz csatlakoznék!
Sziasztok!
Szivesen ismerkednék párokkal, esetleg swingerbe kisérö is lennék.
Minden mást privátba
Én 43 éves vagyok normál testalkattal, és nem vayok szörős
Szivesen ismerkednék párokkal, esetleg swingerbe kisérö is lennék.
Minden mást privátba
Én 43 éves vagyok normál testalkattal, és nem vayok szörős
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Párral szeretnék ismerkedni....
Swingeryours-os csapat december elején szervezett limitless partyt, podcastjükben meséltek róla. Lényegében volt egy kijelölt szoba ahová hölgy belépett már lehetett is rámenni és dugni, "használni". Persze a nem ott is nem volt, csak nem kellettek az ismerkedő körök. Valszeg ilyesmit kerestek ti is. A hölgyedet megnézve lába nem érné a szoba padlóját és már szednék szét, ha magamból indulok ki.. Szerintem fognak még ilyen bulit szervezni.
(Ez egy válasz Onkyoo12 üzenetére (2025. 12. 17. szerda 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 17. szerda 21:02
szerintetek mennyire macerás összehozni itt egy Gangbang találkozót? Párom egyik régi vágya, de elég nehezen képzelem el találni 4-5 pasit aki el is tud jönni
Sziasztok, csatlakoznék párhoz/ hölgyhöz hetero alapon. Imádok kényeztetni, masszírozni. Izgatnak esetleg a szerepjátékok, tetszene ha a feleséged elkapná egy gls futár, vagy a villanyszerelő? Lehetek a nőgyógyásza is :P vagy akár a masszőr akinek a keze más utakra téved
amit csak szeretnétek. Nagyon régi vágyam kipróbálni hármasban. Ha felkeltettem érdeklődésed/ érdeklődésetek és ráértek csütörtök este, keressetek
amit csak szeretnétek. Nagyon régi vágyam kipróbálni hármasban. Ha felkeltettem érdeklődésed/ érdeklődésetek és ráértek csütörtök este, keressetek
Sziasztok.
45 éves független férfi vagyok,magas de nem sovány.
Budapest és környékén párt, hölgyet keresek hosszú távra.
Pesten hely van de szívesen utazom is.
45 éves független férfi vagyok,magas de nem sovány.
Budapest és környékén párt, hölgyet keresek hosszú távra.
Pesten hely van de szívesen utazom is.
Sziasztok!
Mai és holnapi napra keresek fiatalos párt. Helyem a 11. kerületben van, de utazni is tudok.
Mai és holnapi napra keresek fiatalos párt. Helyem a 11. kerületben van, de utazni is tudok.

tarloka

as123
Jerry