Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Debrecen környékén pár, hetero alapon?szívesen ismerkednék
Sziasztok .41 éves magyar,ápolt egészséges, diszkrét,potens, nem dohányzó értelmiségi férfi vagyok.
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Sziasztok
MA spontán találkozóra valós PÁR
Moto
MA spontán találkozóra valós PÁR
Moto
Sziasztok!
Szivesen ismerkednék párokkal,hölgyekkel esetleg swingerbe kisérö is lennék.
Minden mást privátba smile
Én 43 éves vagyok normál testalkattal, és nem vagyok szörős smile
Szivesen ismerkednék párokkal,hölgyekkel esetleg swingerbe kisérö is lennék.
Minden mást privátba smile
Én 43 éves vagyok normál testalkattal, és nem vagyok szörős smile
Sziasztok! Holnapi napon Budapesten pár vagy Nő afterozni?
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Budapesten lakom, utazni tudok, Viber, WhatsApp, Google chatem van.
Írjatok bátran!
Budapesten lakom, utazni tudok, Viber, WhatsApp, Google chatem van.
Írjatok bátran!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok!
Szabolcsi pár van aki pasit keres?
Szabolcsi pár van aki pasit keres?
Sziasztok 2-3 fiatalabb max 40 éves korig keresünk a holgy oromereborotvalt nagy faszu pasit mai napra a glory cafeba
Sziasztok!
Utazni tudó valós 2-3 pasit keresünk holnap délelőtti, kora délutáni gang bang partyra. Üzenetet privátban várunk! Viber elérhetőség előny.
Kriszta&Peti
Üzenet módosítása
Utazni tudó valós 2-3 pasit keresünk holnap délelőtti, kora délutáni gang bang partyra. Üzenetet privátban várunk! Viber elérhetőség előny.
Kriszta&Peti
Üzenet módosítása
Sziasztok!
Férfi beszállót keresünk harmadiknak. 35 év alatti, sportos, ápolt, igényes, nagyobb mérettel rendelkezőt keresünk. Privátba írj, ha magadra ismertel
Férfi beszállót keresünk harmadiknak. 35 év alatti, sportos, ápolt, igényes, nagyobb mérettel rendelkezőt keresünk. Privátba írj, ha magadra ismertel
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...Boldog új évet mindenkinek!
Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Perverzió előny!!!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Perverzió előny!!!
Szívesen csatlakoznék párhoz....
Hello
Kecskeméten keresek kíváncsi hetero pasit
Írj ha érdekel
Kecskeméten keresek kíváncsi hetero pasit
Írj ha érdekel
Sziasztok, hölgyhöz/párhoz csatlakoznék a társkereső profilomban leírtak alapján. Ha felkeltettem érdeklődésetek írjatok üzit
ui: Imádok férj által teleélvezett puncit tovább dugni. Szex után egy jó masszázs?
ui: Imádok férj által teleélvezett puncit tovább dugni. Szex után egy jó masszázs?
Szia. Elsejére keresünk normális férfit, akinek lenne helye. Ha esetleg ilyen vagy, akkor írj nekünk üzenetet és ismerkedjünk.
(Ez egy válasz jami87 üzenetére (tegnap 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 08:27
Jelige: Ha stílus van, minden van.
Kedves Párok!
38 éves, atlétikusan sportos (tehát nem kifejezetten kigyúrt), kedves, magas pozícióban dolgozó, intelligens férfi szívesen csatlakozna párokhoz.
Méret: 182 cm, 78 kg; intim: 17
Már számos párnál voltam harmadik, anno a saját párommal is fogadtunk férfit - így mindkettő oldalt tapasztaltam már és élvezem.
Várom a megkereséseteket. Csak igényes párok megkeresését keresem 45 év alatt.
Jamie
Kedves Párok!
38 éves, atlétikusan sportos (tehát nem kifejezetten kigyúrt), kedves, magas pozícióban dolgozó, intelligens férfi szívesen csatlakozna párokhoz.
Méret: 182 cm, 78 kg; intim: 17
Már számos párnál voltam harmadik, anno a saját párommal is fogadtunk férfit - így mindkettő oldalt tapasztaltam már és élvezem.
Várom a megkereséseteket. Csak igényes párok megkeresését keresem 45 év alatt.
Jamie
Sziasztok!
Diszkrét, szolid pàrt keresek szilveszter estére-éjjelre. Helyem van.
Diszkrét, szolid pàrt keresek szilveszter estére-éjjelre. Helyem van.
Sziasztok ! Szigetszentmiklós és környékén Hölgy vagy Pár társaságát keresem kellemes szilveszteri huncutkodáshoz...

tarloka

perchik