Sziasztok! Pedig a profilfotó a hölgyröl nagyon szép szexy erotikus! )))
(Ez egy válasz PeterAni üzenetére (2025. 12. 31. szerda 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Budapesten vagyunk, mai napra párt / párokat vagy hölgyeket keresünk akik szeretnék hogy pluszba férfiak csatlakozzanak, vagy csak nézzék őket és szeretik a nagyon jó kis összejöveteleket
Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Sziasztok. Hosszú távra Párral vagy Hölggyel ismerkednék! Előre köszönöm ha írsz! Utazni tudok!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok!!
Párt keresek hármas kalandra,rendszeres kalandra, hosszabb távra
Párt keresek hármas kalandra,rendszeres kalandra, hosszabb távra
Sziasztok!
Magára igényes, ápolt, potens, többesben már némi tapasztalattal rendelkezö 36 éves férfi vagyok. Szívesen megismerkednék egy szimpatikus párral, akivel akér egy hosszabb távú kapcsolatot is kialakíthatunk van. Kölcsönös szimpátia esetén Komlón tudnálak titeket fogadni, de utazni is tudok.
Ha felkeltettem az érdeklődésetek, folytassuk privát üzenetben.
Magára igényes, ápolt, potens, többesben már némi tapasztalattal rendelkezö 36 éves férfi vagyok. Szívesen megismerkednék egy szimpatikus párral, akivel akér egy hosszabb távú kapcsolatot is kialakíthatunk van. Kölcsönös szimpátia esetén Komlón tudnálak titeket fogadni, de utazni is tudok.
Ha felkeltettem az érdeklődésetek, folytassuk privát üzenetben.
Gergo vagyok, 30 eves urkent szivesem csatlakoznek hazasparhoz. Pest, illetve Komarom - Esztergom varmegyeben.
Nagy ciciket kedvelo ur vagyok 40 es korosztaly leveleit is szivesen fogadom
Kerlek privatban irjatok.
Akar hosszabb tavra is...
Autovak mobilis tudok lenni. Privatban adok telefonszamot is
Nagy ciciket kedvelo ur vagyok 40 es korosztaly leveleit is szivesen fogadom
Kerlek privatban irjatok.
Akar hosszabb tavra is...
Autovak mobilis tudok lenni. Privatban adok telefonszamot is
Sziasztok, valakinek lenne kedve az újévet egy nagy szexel indítani, párok /hölgyek?
Sziasztok most a 6ker környékén párhoz csatlakoznèk
Benne vagyok...
(Ez egy válasz Cukika6969 üzenetére (2026. 01. 01. csütörtök 05:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Vastag farrkú beszálllót keresünk Most!!!
Budapesten most csinos s sexi feketehajú barátnőt 3sss.
!!!!??? Nálunk
!!!!??? Nálunk
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Párral szeretnék ismerkedni....
Sziasztok.
Ápolt, normális párhoz mennék ma este, akik fogadnának a hölgy örömére adatlapom szerint. Autós kaland is akár. Priviben írjatok!
Szép estét, BUÉK!
Ápolt, normális párhoz mennék ma este, akik fogadnának a hölgy örömére adatlapom szerint. Autós kaland is akár. Priviben írjatok!
Szép estét, BUÉK!
Sziasztok, 25 éves, sportos, debreceni férfiként ismerkednék elsősorban házas, illetve kapcsolatban lévő nőkkel. Ez egy fétis számomra, amihez sajnos nehéz megfelelő partnert találni. Ha esetleg egy szeretőt keresel, vagy csak egy testet, amin kiélheted magad, írj. Párokhoz is csatlakozok.
Szia.
Igen, sajnos csak elvileg. Gyakorlatilag pedig nem igazán (Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2025. 12. 31. szerda 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen, sajnos csak elvileg. Gyakorlatilag pedig nem igazán (Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2025. 12. 31. szerda 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Van itt szabolcsi pár akihez pasi csatlakozhat?
Van itt szabolcsi pár akihez pasi csatlakozhat?
Sziasztok. Itt sok ilyen tag van elvileg!
(Ez egy válasz PeterAni üzenetére (2025. 12. 31. szerda 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 31. szerda 12:04
Szia.
Mi holnapra keresnénk valakit, aki elég bevállalós és helye is lenne.
Ha gondolod írj nekünk üzenetet.
Mi holnapra keresnénk valakit, aki elég bevállalós és helye is lenne.
Ha gondolod írj nekünk üzenetet.
Boldog új évet kívánunk, minden valós csoport tagnak.

tarloka

Galliano