Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Párral szeretnék ismerkedni....
Párhoz csatlakoznék a hölgy örömére 43 eves vagyok 21/6cm méretel 174 Cm Budapest és környéke előny
Sziasztok . Laci vagyok 50 éves és Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,párt mindenféle jóra !!
Szombat estig van egy kis idő ismerkedni, gondoljátok vagy gondolod akkor itt el is kezdhetjük.
Pusszantás Laci
Szombat estig van egy kis idő ismerkedni, gondoljátok vagy gondolod akkor itt el is kezdhetjük.
Pusszantás Laci
Sziasztok csatlakoznék ma este parokhoz....Bp --Fejér megye..Dunaújváros..
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám smile Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Szia,helyileg merre?
(Ez egy válasz Summer45 üzenetére (2026. 01. 08. csütörtök 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 08. csütörtök 12:20
Páromnak keresek meglepetésnek,2 borotvált,nagyobb farkú pasit,csak szopatásra! Csak fényképes levélre reagálunk!!! Kamusok kíméljenek!
Ma este 21 órakor lakásunkon fogadnán adatlapunk szerint pasit ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
egy kellemes szaunázás nálam? Bp.20.ker. főleg párokkal
Budapesten párokat kukkolnék és csatlakoznék hozzájuk! Utazni tudok! Viber, WhatsApp, Google chat van.
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!
Sziasztok, hétvégére pár? Biszex lehet, de nem elvárás nálam.
Budapesten a XII. kerület, helyem van.
Kulturált, beszélgetni is tudó férfi vagyok, harisnyafétissel megáldva
Budapesten a XII. kerület, helyem van.
Kulturált, beszélgetni is tudó férfi vagyok, harisnyafétissel megáldva
Sziasztok. Valós, nyitott partnereket keresek, tartalmas és laza együttlétekre. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Távolság nem gond, intim 21/6, ha számít! Üzenetben keressetek!
Sziasztok . Laci vagyok 50 éves és Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,párt mindenféle jóra !!
Pusszantás Laci
Pusszantás Laci
Sziasztok Szolnokon párok épp most?
Mikor lesztek megint? PusziPacsi
(Ez egy válasz Cilibaba1980 üzenetére (2025. 12. 12. péntek 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 12. péntek 15:05
(Ez egy válasz Cilibaba1980 üzenetére (2025. 12. 12. péntek 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Mestere keresünk fiút kizárólag a lány örömére nagy intim előny Budapesten hely az mdgolthato
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok, 28 éves, ápolt, értelmiségi srác vagyok Budapestről. Párt keresek akihez csatlakozhatok, idősebb korosztály és vidék is érdekel. Akár klasszikus alapon, akár alázás téma is érdekel, a női tag wc-nek és wc papírnak használhat, pofozhat, számba köphet, arcomra ülhet és lovagolhat, csúszkálhat, a férfi tag pedig torkon baszhat, megetetheti a gecijét. Üzenetben várom a megkeresést.
Párhoz csatlakoznék!
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Párral szeretnék ismerkedni....
Sziasztok. Szívesen csatlakoznék
(Ez egy válasz zozee1 üzenetére (2026. 01. 08. csütörtök 05:56), amit ide kattintva olvashatsz)

tarloka

ati67
Dana 2