Budapest vagy környékén párokat kukkolnék és csatlakoznék hozzájuk! Utazni tudok! Írjatok bátran!
Szabolcsban 50 és pához hetero alapon 3 nak jó ki állású pasi vagy bi höly??
Sziasztok!
Kortól,alkattól függetlenül ismerkednék párral!
Csak a szimpátia fontos!
Minden finomságban benne vagyok.
Utazni tudok,de siófokon szívesen fogadok is!!!!
Kortól,alkattól függetlenül ismerkednék párral!
Csak a szimpátia fontos!
Minden finomságban benne vagyok.
Utazni tudok,de siófokon szívesen fogadok is!!!!
Idős párhoz csatlakoznék
Sopron Győr Mór vonalon kalandoznék ma az este.
Kukkolnék is!
Ápolt 46/185/88 pasi vagyok
Kukkolnék is!
Ápolt 46/185/88 pasi vagyok
Idős kővér Nőt vagy ilyen párt keresek.Pécs.S.O.S.
Szabolcsban izgató hölgyet kényeztető masszázsban részesítenék!
Akár a párja jelenlétében is!
Diszkréció adott és elvárt!
Helyen van!
Akár a párja jelenlétében is!
Diszkréció adott és elvárt!
Helyen van!
Sziasztok. Január 23-ra keresek egy hölgyet akivel reggeltől reggelig elszorakoznank smile
Budapest 13 kerületben hely megoldott. Párok levelet is szívesen látom.
Budapest 13 kerületben hely megoldott. Párok levelet is szívesen látom.
Fiatal feleség finom punciját falnám, feltéve ha férje folyamatosan figyelne...
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok!Hölgyet vagy Párt keresek akikhez csatlakozhatok Ápolt, igényes 41 éves férfi vagyok!! Privát üzeneteket várok!
Megbízható heteró párral ismerkednék.
Sziasztok, 25 éves, sportos, debreceni férfiként ismerkednék elsősorban házas, illetve kapcsolatban lévő nőkkel. Ez egy fétis számomra, amihez sajnos nehéz megfelelő partnert találni. Ha esetleg egy szeretőt keresel, vagy csak egy testet, amin kiélheted magad, írj. Párokhoz is csatlakozok.
Gyöngyös vagy környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok, Viber, Whatsapp, Google chatem van.
Utazni tudok, Viber, Whatsapp, Google chatem van.
Sportos, ferfias, jo megjelenesu srackent szivesen csatlakoznek parokhoz.
Tapasztalat harmas felallasban mar, hala ennek az oldalnak
Udv,
Peti
Tapasztalat harmas felallasban mar, hala ennek az oldalnak
Udv,
Peti
Sziasztok. Január 23-ra keresek egy hölgyet akivel reggeltől reggelig elszorakoznank
Budapest 13 kerületben hely megoldott. Párok levelet is szívesen látom. .
Budapest 13 kerületben hely megoldott. Párok levelet is szívesen látom. .
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! ! Imádom a fiatal párokat is /// anyagiaktól mentesen //!
Sziasztok en egy olyan párokkal ismerkednek akik nyitottak lennánek egy 3as jellegu kapcsolatra ugymond "hazibarat"jellegu kapcsolatra ahol mind 3an jol ereznenk egymast s megvalosithatnank mind 3unk vágyát akar lehet kicsit perverzebb is de megbeszélés kérdése! Helyetek az jo lenne ha lenne azaz ha tudnatok fogadni viszont en tudnek utazni tavolsag nem lenne gond! Viber vagy messenger esetleg email elerhetoseg jo lenne ahol tudnank ismerkedni kapcsolatot tartani! Várom válaszotokat ha léteztek!
Sziasztok! 60+hölgy,pár?
Sziasztok. Valós, nyitott partnereket keresek, tartalmas és laza együttlétekre. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Távolság nem gond, intim 21/6, ha számít! Üzenetben keressetek!

tarloka

Lucy 2