Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Sziasztok
Budapesti sportos ,tapasztalt férfiként párok társaságát keresem
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám smile Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok, írjatok bátran!
Utazni tudok, írjatok bátran!
Sziasztok
Jan 21 én napközben Nőt , párt fogadnék az első ker ben . Én passzív jelenlétben lennék
Jan 21 én napközben Nőt , párt fogadnék az első ker ben . Én passzív jelenlétben lennék
Szia, beszélgessünk, bármi lehetséges!!
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny.
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny.
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Párt keresek minden jóra!
Sziasztok. Valós, nyitott partnereket keresek, tartalmas és laza együttlétekre. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Távolság nem gond, intim 21/6, ha számít! Üzenetben keressetek!
Kedves hölgyek, párok!
70 cm átlójú LCD TV (2-3 db is van) keresi új gazdáját smile Tatabánya - Budapest vonalon.
Írj privátban.
70 cm átlójú LCD TV (2-3 db is van) keresi új gazdáját smile Tatabánya - Budapest vonalon.
Írj privátban.
Sziasztok! Párok akik nem dohányzó sportos pasit keresnek cuckold illetve hármas kalandra!? Utazni fogadni tudok!
Sziasztok! Találkozni merő pár társaságát keresem bármi jóra.
Sziasztok. Komoly cuckoldra párt keresek, ahol a férj élvezi mikor a feleséget,(baratnőt) előtte dugják.
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek. Hely van. Köszönöm
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek. Hely van. Köszönöm
Sziasztok ! Holnap estére keresünk nagy méretü srácot kizárólag a lány örömére.ére .
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok! 01.19-én Debrecenben leszek, helyem van. Szívesen fogadnék csinos, jó fej párt, nőt vagy transzneműt. Esetleg férfi párost. 34 éves jó megjelenésű, 184 cm férfi vagyok. Intelligens, kitartó és a többes szexben tapasztalt, nyitott ember vagyok. Egészséges kereteken belül sok mindent ki lehet velem próbálni. Minden csak megbeszélés kérdése. Lényeg, hogy mindenki jól érezze magát. Írjatok bátran!
Pest megyébe ma este pár, akik egy pasit keresnének?
Ma este nőiesen telt,érzéki ,nagycicis hölgy kenyeztetesere pasit/pasikat/keresünk Eger környékén.⁵
Állok rendelkezésre.
Adatlapom szerint ismerkednék
Adatlapom szerint ismerkednék
Sziasztok! Meglatogatnek ma raero part. Normalis, igenyes 38 eves pasi vagyok.Imadom az oralis kenyeztetest.

tarloka

ks8082