Jól hangzik, de....
(Ez egy válasz minnie56 üzenetére (2026. 01. 25. vasárnap 05:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 25. vasárnap 05:40
fiatal srácot keresek, aki becsatlakozna a mai napon egy hármasra. 28 éves vagyok és önzetlen
Párom 36 éves és izgatja ha mással lát. Ami számunkra fontos, hogy légy magadra igényes és ápolt, vonzódom a sportos /magas testalkathoz és az elegánsabb megjelenéshez.
Uraim, tényleg a fiatalabb korosztályt keresem (max 33-34 éves). Aki ezt nem veszi figyelembe annak nem válaszolok.
Hely van,BP.
Párom 36 éves és izgatja ha mással lát. Ami számunkra fontos, hogy légy magadra igényes és ápolt, vonzódom a sportos /magas testalkathoz és az elegánsabb megjelenéshez.Uraim, tényleg a fiatalabb korosztályt keresem (max 33-34 éves). Aki ezt nem veszi figyelembe annak nem válaszolok.
Hely van,BP.
Miskolci bi pasi keres párt, fogadni tudok belvárosi lakásomban
Szia, írtam)
(Ez egy válasz minnie56 üzenetére (2026. 01. 25. vasárnap 05:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 25. vasárnap 05:40
fiatal srácot keresek, aki becsatlakozna a mai napon egy hármasra. 28 éves vagyok és önzetlen
Párom 36 éves és izgatja ha mással lát. Ami számunkra fontos, hogy légy magadra igényes és ápolt, vonzódom a sportos /magas testalkathoz és az elegánsabb megjelenéshez.
Uraim, tényleg a fiatalabb korosztályt keresem (max 33-34 éves). Aki ezt nem veszi figyelembe annak nem válaszolok.
Hely van,BP.
Párom 36 éves és izgatja ha mással lát. Ami számunkra fontos, hogy légy magadra igényes és ápolt, vonzódom a sportos /magas testalkathoz és az elegánsabb megjelenéshez.Uraim, tényleg a fiatalabb korosztályt keresem (max 33-34 éves). Aki ezt nem veszi figyelembe annak nem válaszolok.
Hely van,BP.
Hely van,BP.
Hely van,BP.
Sziasztok!
Ózd és környékén párral ,lánnyal ismerkednék minden jóra!Szivesen “Masszirozok”simogatok nyalok is!
Udv
Ózd és környékén párral ,lánnyal ismerkednék minden jóra!Szivesen “Masszirozok”simogatok nyalok is!
Udv
Sziasztok! Valós , komoly párral ismerkednék hosszú távra.IQ,higiénia, szimpátia fontos!
Sziasztok
Ma estére fogadni tudó ápolt kedves igényes nem erőszakos Férfival ismerkednénk!
Előny ha szeretsz masszírozni!!!
Szimpátia fontos!
Privátba írj!
Ma estére fogadni tudó ápolt kedves igényes nem erőszakos Férfival ismerkednénk!
Előny ha szeretsz masszírozni!!!
Szimpátia fontos!
Privátba írj!
Fiút keresünk maestére ,fogadnitudunk ,viberszám előny.
Sziasztok kèt pasi szívesen csatlakozna pàrokhoz a hölgy örömère .44 45 èvesek 17 19 cm intim .Csak nèzd ahogy kènyeztetjük elöted a pàrod. Vagy szàlj be te is .Helyünk nincs de utazunk szívesen .Hosszutàvon rendszeresen lenne jó .írj privát vagy elèrhetösèget .
Üdv
Lenne esetleg olyan pár aki harmadikat keres hetero alapon?
Arra gondoltam hogy kezdésnek csak nézőként szállnék be,aztán szívesen masszíroznám a hölgy tagot,vagy esetleg olyan dolog is érdekelne hogy elmegyünk kocsikázni,a férfi vezet én pedig a hátsó ülésen a hölgyel foglalkozok.
Ha lenne kedve ismerkedni valakinek akkor privátban folytassuk.
Lenne esetleg olyan pár aki harmadikat keres hetero alapon?
Arra gondoltam hogy kezdésnek csak nézőként szállnék be,aztán szívesen masszíroznám a hölgy tagot,vagy esetleg olyan dolog is érdekelne hogy elmegyünk kocsikázni,a férfi vezet én pedig a hátsó ülésen a hölgyel foglalkozok.
Ha lenne kedve ismerkedni valakinek akkor privátban folytassuk.
Keresünk!
Szombat az az MA estére keresünk párt vagy nőt
Legjobb barátommal hetero alapon tobbeseznenk
Esetleg kisebb buliba is csatlakoznánk
Budapesten és környékén
Szombat az az MA estére keresünk párt vagy nőt
Legjobb barátommal hetero alapon tobbeseznenk
Esetleg kisebb buliba is csatlakoznánk
Budapesten és környékén
Sziasztok vannak e it olyan nyitott parok ahol a férjet izgatna ha elotte vagy vele kozosen dugjak meg a feleseget! Hely kellene utazni tudnek
Sziasztok!
Van itt pár aki pasit keres?
Van itt pár aki pasit keres?
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék tartósabb dologra Miskolc és környékén, vagy elfogadható távolságon belül. Valaki aki komolyan gondolja?
30 éves úrként keresek házaspárt, bizonyos hatarokon belul mobilis tudok lenni.
Csakis holgy oromere, nagy ciciket elonyben reszesitem.
Varom pár vagy kisebb tarsasag megkereséset. Pest, illetve Komarom- Esztergom varmegyebol.
#
Csakis holgy oromere, nagy ciciket elonyben reszesitem.
Varom pár vagy kisebb tarsasag megkereséset. Pest, illetve Komarom- Esztergom varmegyebol.
#
Bi beállítottságú férfit keresnénk kölcsönös örömökre.
Sárvár és környékén párhoz csatlkoznák.
Sziasztok helyel rendelkezö nagy méretü ffi Pest vagy pest magye.
Ma este parhoz csatlakoznék hölgy örömére 21/6cm méretel
Sziasztok!
Ma estére keresnék párt vagy nőt ,fiatal tényleg sportos testalkat és többesben szerzett tapasztalattal!
Ma estére keresnék párt vagy nőt ,fiatal tényleg sportos testalkat és többesben szerzett tapasztalattal!

tarloka

cityvillage
Shauna