Sziasztok! Van itt pár aki ma rá ér? 26 éves vagyok normális tapasztalt srác utazni tudok és helyem is van.
(Ez egy válasz Fanni üzenetére (2026. 01. 23. péntek 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Tényleg nincs senki a közelünkben aki MA este fogadna? Férjem csak néző lenne
Szabolcsban igényes pár hölgy tagjának kényeztető masszírozását orális kényeztetését orgazmus eléréséig vállalom!
Hely megoldott!
Diszkréció adott és elvárt!
Hely megoldott!
Szabolcsban igényes pár hölgy tagjának kényeztető masszírozását orális kényeztetését orgazmus eléréséig vállalom!
Szabolcsban pár hölgy tagját kényeztető masszírozásban részesíteném orgazmus eléréséig a párja jelenlétében is!
Ha a hölgy bi affinitással rendelkezik a párom is beszáll!
Hely megoldott!
Ha a hölgy bi affinitással rendelkezik a párom is beszáll!
Hely megoldott!
Hármasban tapasztalt hetero férfiként csatlakoznék ápolt, intelligens párokhoz/lányokhoz hármashoz, akár cuckold stb.
PM
PM
Sziasztok!
Párok vagy hölgy kaland ma este?
Utazni tudok
30F
Párok vagy hölgy kaland ma este?
Utazni tudok
30F
Pár keres harmadiknak február 7-re, Budapesten ápolt, igényes, magabiztos férfit 45 éves korig, kimondottan nagy mérettel. Határozottság és jó állóképesség elvárás. Teljes diszkréció alap.
Párok?...
Salgótarján környékén ismerkednék hölgyekkel esetleg párokkal. Hetero alapon.
Helyem van, utazni tudok....
Helyem van, utazni tudok....
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Sziasztok! Ma estére keresünk pasit! Vagy esetleg párt!
Hölgy akinek lenne kedve szopni egy formás farkat?
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok .41 éves magyar,ápolt egészséges, diszkrét,potens, nem dohányzó értelmiségi férfi vagyok.
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Harmincas férfi, aki nem csak beszélgetni jött. Nőt vagy párokat keresek kötetlen, szenvedélyes találkozásokhoz. Nyitottság, játékosság és jó hangulat előny.
Szabolcs megyében keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam
Jól hangzik, de....
(Ez egy válasz minnie56 üzenetére (tegnap 05:40), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 05:40
fiatal srácot keresek, aki becsatlakozna a mai napon egy hármasra. 28 éves vagyok és önzetlen
Párom 36 éves és izgatja ha mással lát. Ami számunkra fontos, hogy légy magadra igényes és ápolt, vonzódom a sportos /magas testalkathoz és az elegánsabb megjelenéshez.
Uraim, tényleg a fiatalabb korosztályt keresem (max 33-34 éves). Aki ezt nem veszi figyelembe annak nem válaszolok.
Hely van,BP.
Párom 36 éves és izgatja ha mással lát. Ami számunkra fontos, hogy légy magadra igényes és ápolt, vonzódom a sportos /magas testalkathoz és az elegánsabb megjelenéshez.Uraim, tényleg a fiatalabb korosztályt keresem (max 33-34 éves). Aki ezt nem veszi figyelembe annak nem válaszolok.
Hely van,BP.
Miskolci bi pasi keres párt, fogadni tudok belvárosi lakásomban
Szia, írtam)
(Ez egy válasz minnie56 üzenetére (tegnap 05:40), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 05:40
fiatal srácot keresek, aki becsatlakozna a mai napon egy hármasra. 28 éves vagyok és önzetlen
Párom 36 éves és izgatja ha mással lát. Ami számunkra fontos, hogy légy magadra igényes és ápolt, vonzódom a sportos /magas testalkathoz és az elegánsabb megjelenéshez.
Uraim, tényleg a fiatalabb korosztályt keresem (max 33-34 éves). Aki ezt nem veszi figyelembe annak nem válaszolok.
Hely van,BP.
Párom 36 éves és izgatja ha mással lát. Ami számunkra fontos, hogy légy magadra igényes és ápolt, vonzódom a sportos /magas testalkathoz és az elegánsabb megjelenéshez.Uraim, tényleg a fiatalabb korosztályt keresem (max 33-34 éves). Aki ezt nem veszi figyelembe annak nem válaszolok.
Hely van,BP.

tarloka

dzsulepszi