Szombat este Szántód- Lelle- Simontornya térségébe intelligens páros, hármas vagy többes játékához csatlakoznék, egy érzéki olajos masszázzsal, hetero alapon.
(Telefon vagy viber egyszerűsíti a kapcsolatfelvételt és szóban gyorsabb tisztázni a részleteket!)
(Telefon vagy viber egyszerűsíti a kapcsolatfelvételt és szóban gyorsabb tisztázni a részleteket!)
Sziasztok! Budapest XII. kerületében élő, kulturált, ápolt, 63 éves férfi örömmel társulna harmadiknak, fogadni tudok.
Jobb reggelt
Ma reggel / délelött átutazóba leszek Budapesten.
Adatlapom szerint IS keresek kapcsolatot, de nem vagyok semmi jónak elrontója se.
Útvonalam pénteken, keleti pályaudvar, moszkva tér, jánoskorház.
Esetleg ha lenne rán igény, akkor várom a levelet.
Köszönöm
Ma reggel / délelött átutazóba leszek Budapesten.
Adatlapom szerint IS keresek kapcsolatot, de nem vagyok semmi jónak elrontója se.
Útvonalam pénteken, keleti pályaudvar, moszkva tér, jánoskorház.
Esetleg ha lenne rán igény, akkor várom a levelet.
Köszönöm
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex creampie szex cuckold szex pisi szex anál szex spermás játékok csöpögő tejes terhes nő cici mindenevő vagyok wink stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Terhes hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek !!
Budapesti sportos ,jokepunek tartott férfiként párokhoz csatlakoznek
Sziasztok! A hétvége folyamán szívesen csatlakoznék párhoz. Valaki tervez esetleg egy kis impulzust csempészni az életébe?
Sziasztok. Tobbesben tapasztalt győri pasiként párhoz csatlakoznék szombat este.
Helyem van.
Bovebben priviben.
Helyem van.
Bovebben priviben.
Sziasztok!
Van itt pár aki pasit keres Szabolcs megyébe?
Van itt pár aki pasit keres Szabolcs megyébe?
Holnap napközben Kecskeméten van ráérő pár? Hely megoldható,de kis távolságra utazni is tudok.
Sziasztok!
Ma este Debrecenben vagyok, hellyel rendelkezem. Szívesen fogadok jó fej, csinos párt, hölgyet, transzneműt, esetleg férfi párt. Minden felállás érdekes lehet, csak megbeszélés kérdése. Lényeg, hogy jól érezzük magunkat! Én 34 éves, 184 cm, 78 kg jó megjelenésű, intelligens, nyitott férfi vagyok.
Ma este Debrecenben vagyok, hellyel rendelkezem. Szívesen fogadok jó fej, csinos párt, hölgyet, transzneműt, esetleg férfi párt. Minden felállás érdekes lehet, csak megbeszélés kérdése. Lényeg, hogy jól érezzük magunkat! Én 34 éves, 184 cm, 78 kg jó megjelenésű, intelligens, nyitott férfi vagyok.
Február 14.-ére igényes jó pasit keresünk 35 év körülit. Privátba keressd.
Helyet tudok biztosítani!
(Ez egy válasz IgenyespasiNy üzenetére (2026. 02. 02. hétfő 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 02. hétfő 18:33
Csinos nem függettlen barátnőmmel hosszútávra keresünk cuckloadra , egyenruhas diszkrét hellyel rendelkező pasit Nyíregyházán
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Budapest vagy környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Írjatok bátran.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Péntek este nővel, párral találkoznék Kaposvár Pécs Dombóvár környékén, de utazom messzebb is!
Ápolt, borotvált 45/185/88 pasi vagyok.
Ápolt, borotvált 45/185/88 pasi vagyok.
Sziasztok,
debrecen és vonzáskörzetében hetero alapon párhoz csatlakoznék a most szombati napon. 33 éves ápolt igényes férfi vagyok.
debrecen és vonzáskörzetében hetero alapon párhoz csatlakoznék a most szombati napon. 33 éves ápolt igényes férfi vagyok.
Helo
Vidám,jófej párral ismerkednék szexkapcsolat céllal nyilván. Szimpátia alapján akár haveri viszony de ha úgy akarják akár csak 1 alkalmi. Kukkolástól kezdve,csak egy farokverés vagy orál is izgat,izgalmas számomra. 40- es ,ápolt férfi vagyok és nem titok az ilyen extrás,többes kalandok izgatnak a legjobban a szexben. 1-2 kalandozás volt párommal de őt annyira nem hozza lázba , viszont nem tiltja nekem,hogy ezeket más párral én élvezzem. Kor és alkat nem az elsődleges szempont de az ápoltság és a diszkréció igen. Ez adott és elvárt. Budapest és Pest megye vagy ésszerű távolságon belül ismerkednék elsősorban.
Vidám,jófej párral ismerkednék szexkapcsolat céllal nyilván. Szimpátia alapján akár haveri viszony de ha úgy akarják akár csak 1 alkalmi. Kukkolástól kezdve,csak egy farokverés vagy orál is izgat,izgalmas számomra. 40- es ,ápolt férfi vagyok és nem titok az ilyen extrás,többes kalandok izgatnak a legjobban a szexben. 1-2 kalandozás volt párommal de őt annyira nem hozza lázba , viszont nem tiltja nekem,hogy ezeket más párral én élvezzem. Kor és alkat nem az elsődleges szempont de az ápoltság és a diszkréció igen. Ez adott és elvárt. Budapest és Pest megye vagy ésszerű távolságon belül ismerkednék elsősorban.
50 év feletti nagyobb darab, férfias, szőrös, akár macis férfit keresünk hosszútávra.
Olyasvalakit, aki ápolt, igényes, megbizható és van ideje hétvégente, akár egész éjszaka.
Csakis hosszútávra keresünk!
Olyasvalakit, aki ápolt, igényes, megbizható és van ideje hétvégente, akár egész éjszaka.
Csakis hosszútávra keresünk!
Budapest vagy környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!

tarloka

keeg