Sziasztok! Hétvégén Február 14. Győrben tali esetleg valaki/valakik Esetleg kanbuli gangbang? Hely legyen. Utazni tudunk. Várjuk az üzeneteket.
Sziasztok! Az esti órákban utazni tudó srácot keresünk 3-nak!
Sziasztok! Budapesten vagyunk, ma estére(szombat) párt / párokat, hölgyeket és férfiakat keresünk akik szeretik az ilyen nagyon jó kis összejöveteleket.
Helyszínt mi biztosítani tudjuk. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Helyszínt mi biztosítani tudjuk. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Sziasztok
Hölgy astorianál vagy környékén egy kis kalandra mostanában.?
Hölgy astorianál vagy környékén egy kis kalandra mostanában.?
Sziasztok!
44 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt 50 vagy 60év feletti hazaspárral barátkoznék ,csatlakoznék.
Szimpátia lényeges, teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
44 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt 50 vagy 60év feletti hazaspárral barátkoznék ,csatlakoznék.
Szimpátia lényeges, teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Sziasztok ! Sportos 40 es pasi jatszotársat keres 12 ker de utazni is tudok szep estét mindenkinek üdv P
Mostanra keresünk adatlapunk szerint ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Sziasztok
Ma estére keresünk haverommal párt vagy nőt
Hetero alapon
Ma estére keresünk haverommal párt vagy nőt
Hetero alapon
Sziasztok kezdő párt keresek Szabolcsból! Nyiregyi hellyel rendelkezek!
Sziasztok. Mai este ápolt, igényes pasiként párhoz csatlakoznék, akik pasit keresnek. Mobilis vagyok, utazni tudok. Dobjuk fel az esténket.
Ma este fogadnék hölgyet, párt. hölgy tagjának "hobby" masszázs, masszázspisztollyal, extra feltétekkel. 7.ker.
Amúgy kamus a srác, jól látod.
(Ez egy válasz Armin12 üzenetére (2026. 02. 13. péntek 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
14.-én Debrecenbe leszünk wellnesen és szórakozni. Igényes jó pasit az esti órákra szívesen látnánk extra ünneplésre élvezetre. Inkább privátban keress
Sziasztok.
30 éves úrként keresek házaspárt, bizonyos hatarokon belul mobilis tudok lenni.
Csakis holgy oromere, nagy ciciket elonyben reszesitem.
Varom pár vagy kisebb tarsasag megkereséset. Pest, illetve Komarom- Esztergom varmegyebol.
30 éves úrként keresek házaspárt, bizonyos hatarokon belul mobilis tudok lenni.
Csakis holgy oromere, nagy ciciket elonyben reszesitem.
Varom pár vagy kisebb tarsasag megkereséset. Pest, illetve Komarom- Esztergom varmegyebol.
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
"... Mondta jó Sir Robin, s bátran elfutott"
(Ez egy válasz just_a_guy üzenetére (2026. 02. 12. csütörtök 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz just_a_guy üzenetére (2026. 02. 12. csütörtök 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
nem unod még?!
(Ez egy válasz Gall002 üzenetére (2026. 02. 13. péntek 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 13. péntek 15:49
Sziasztok! Budapesten vagyunk, 02.13-ra Péntekre párt / párokat, hölgyeket és férfiakat keresünk akik szeretik az ilyen nagyon jó kis összejöveteleket.
Sziasztok! Budapesten vagyunk, 02.13-ra Péntekre párt / párokat, hölgyeket és férfiakat keresünk akik szeretik az ilyen nagyon jó kis összejöveteleket.
Sziasztok!
23 éves vagyok és 25-45 közötti hölgyet keresek alkalmi vagy barátság extrákkal kapcsolatra!
Többit privátban.
23 éves vagyok és 25-45 közötti hölgyet keresek alkalmi vagy barátság extrákkal kapcsolatra!
Többit privátban.
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Viber, Google chat van, helyem van, utazni tudok!
Írjatok bátran!
Viber, Google chat van, helyem van, utazni tudok!
Írjatok bátran!

tarloka