Sziasztok, Ma este Miskolc vonzáskörzetében párhoz csatlakoznék.
Imádok hosszan, közösen kényeztetni.
45 éves jóképű férfi vagyok átlagos testalkattal.
Imádok hosszan, közösen kényeztetni.
45 éves jóképű férfi vagyok átlagos testalkattal.
Sziasztok! Ma késő esétre keresünk egy hetero, potens, nagy mérettel megáldott pasit 3. beszállónak. Kecskeméten tudnánk találkozni, ezt vedd figyelembe kérlek. Írjatok privátban, akit érdekel a dolog.
Sziasztok,
Szombat estere keresunk 35-40 ev kozotti ferfit csinos fiatal baratnommel harmashoz a holgy kenyeztetesere.
Privat uzenetben varom a jelentkezot. Olyat akinek helye hozza budapest es kornyeke.
Szombat estere keresunk 35-40 ev kozotti ferfit csinos fiatal baratnommel harmashoz a holgy kenyeztetesere.
Privat uzenetben varom a jelentkezot. Olyat akinek helye hozza budapest es kornyeke.
HÉTFŐN délelőtt 11-től Kispesten keresünk a nyitott, szexi szeretőmmel egy harmadikat: férfi legyen, 18-45 év közti.
Heterók vagyunk, tabuk pedig nem igazán vannak... Írjatok privátban, mindenkinek válaszolok!
Heterók vagyunk, tabuk pedig nem igazán vannak... Írjatok privátban, mindenkinek válaszolok!
Igényes pár hölgy tagját kényeztető masszázsban részesíteném akár a párja jelenlétében is!!
Helyem van!
Diszkréció adott és elvárt!
Helyem van!
Diszkréció adott és elvárt!
Sziasztok! K.barcika és környékén kalandoznék! Hölgy , pár, akár autóskaland is szóba jöhet!
Sziasztok! K.barcika és környékén kalandoznék! Hölgy , pár, akár autóskaland is szóba jöhet!
Sziasztok! Nőt, pàrt keresek màra! Veszprèm, vagy a megyéből akinek van helye! Írjon privàtot , köszönöm!
Sziasztok, péntek éjszakára keresnék párt, akinek van kedve egy
kis kalandhoz. 45 éves jóképű, átlagos férfi vagyok. Imadom közösen, hosszan kényeztetni más párját..
kis kalandhoz. 45 éves jóképű, átlagos férfi vagyok. Imadom közösen, hosszan kényeztetni más párját..
(Ez egy válasz elvezzaszamba8 üzenetére (tegnap 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Kecskeméten keresek Kamionos pasit, vagy kíváncsi hetero pasit
Kecskeméti pár keres férfit
Nem tűnt fel a Fórum neve??
Hármas szex - férfi beszállóval (HETERO)!!!
Nem kell az összes fórumot teleírkálni mikor marhára nem odavaló…. (Ez egy válasz elvezzaszamba8 üzenetére (tegnap 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:28
Hármas szex - férfi beszállóval (HETERO)!!!
Nem kell az összes fórumot teleírkálni mikor marhára nem odavaló…. (Ez egy válasz elvezzaszamba8 üzenetére (tegnap 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám smile Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Sziasztok!
Gyöngyös és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok!
Utazni tudok!
30 ÈV ALATTI vèkony vagy izmos pasit keresünk harmadiknak Budapesten.
Sziasztok!Esztergom-Dorog-Párkány-Solymár-Pomáz,és környékén átlagos alkatú Nő,Lány,Feleség Borotvált "ÉDESSÉGÉT" NYALNÁM ORGAZMUSIG...kedves,figyelmes,fürge nyelvű,ügyes kezű masszőr pasi vagyok...PUSZIKA....
Sziasztok mai nap vagy holnap 18óra-24óra között keresek olyan párt vagy lányt aki benne lenne olyanban hogy végignézi ahogy kiverem magamnak és spriccelek egy nagyot akár a hölgy cicijére. Vagy
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében es a felesége kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. De szex vagy oral is lehet de ez nem kötelező.
Nógrád és Pest megyében keresek.Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében es a felesége kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. De szex vagy oral is lehet de ez nem kötelező.
Nógrád és Pest megyében keresek.Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
Sziasztok! Most hétvégén péntek vagy szombat estére keresek hetero alapon csinos párt kellemes időtöltéshez Csongrád, illetve Bács megyében. Utazni és fogadni is tudok Szegeden. Ha felkeltettem az erdeklodeseteket, írjatok nyugodtan!
Hetero, nem dohányzó férfit, férfiakat keresek 50 éves korig. Állandó partnert szeretnék, hogy a párommal együtt vagy az ő jelenlétében a kedvére használjon. Kérlek privát üzenetet küldj

tarloka

Vanda