Szombaton párhoz csatlakoznék a hölgy örömére nagy farokkal!
Sportos 40-es pasi jatszótársat keres ma estére 12 ker környéke párok szóló hölgyek érdekelnek kizárólag hetero alapon szép estét
Sziasztok.
Miskolc és környékén csatlakoznék párokhoz vagy nőkhöz. A nő örömére!
Átlagos férfi vagyok átlag intimel, 32 éves vagyok.
Miskolc és környékén csatlakoznék párokhoz vagy nőkhöz. A nő örömére!
Átlagos férfi vagyok átlag intimel, 32 éves vagyok.
Sziasztok tolna Bács Fejér megye taliznek sok minden érdekel szexben kedvenc a labsex imádom kiverni női lábra
Sziasztok tolna Bács Fejér megye taliznek sok minden érdekel szexben kedvenc a labsex imádom kiverni női lábra
Sziasztok. Most két hellyel rendelkező pasit keresek Budapesten, lightos kalandra
Ma este 50+ feletti párral kalandoznék. Helyem van a 14. kerületben de utazni is tudok. 40-es, ápolt, igényes hetero pasi vagyok.
Helló.
F,32,N33.keresünk férfit a nő örömére, akinek helye is van. Miskolc és környékén.
F,32,N33.keresünk férfit a nő örömére, akinek helye is van. Miskolc és környékén.
Swinger buli, kizárólag 45 év alatti korosztálynak, a Swinger Yours csapat szervezésében!
Mit jelent ez?
Youngest buli – március 7-én
Az eseményen mindenki részt vehet, aki a 46. életévét még nem töltötte be. Párok esetén a korhatár külön-külön értendő. Senkivel nem teszünk kivételt – azért tudjuk ezt ilyen régóta ilyen jól csinálni, mert a szabályokat szigorúan betartjuk és betartatjuk.
Csak előre regisztrált és jóváhagyott vendégeket tudunk fogadni.
Minden bulinkon vannak kezdők és új vendégek is. A fiatal, kezdő érdeklődők számára ez a rendezvény az egyik legjobb lehetőség a csatlakozásra.
Létszám és nemek aránya:
Általában 50–100 fő közötti létszámmal számolunk, körülbelül 10 szóló férfival és 2–3 szóló hölggyel.
Időpont és helyszín:
19:00–02:00 között tart a rendezvény, amelyet ezúttal a XIX. kerületben tartunk.
Az esemény teljes leírása és a regisztrációs link megtalálható a weboldalunkon, amelyet privát üzenetben tudok elküldeni.
Üdvözlettel:
Merci és Peti, Timi és Csanád
Mit jelent ez?
Youngest buli – március 7-én
Az eseményen mindenki részt vehet, aki a 46. életévét még nem töltötte be. Párok esetén a korhatár külön-külön értendő. Senkivel nem teszünk kivételt – azért tudjuk ezt ilyen régóta ilyen jól csinálni, mert a szabályokat szigorúan betartjuk és betartatjuk.
Csak előre regisztrált és jóváhagyott vendégeket tudunk fogadni.
Minden bulinkon vannak kezdők és új vendégek is. A fiatal, kezdő érdeklődők számára ez a rendezvény az egyik legjobb lehetőség a csatlakozásra.
Létszám és nemek aránya:
Általában 50–100 fő közötti létszámmal számolunk, körülbelül 10 szóló férfival és 2–3 szóló hölggyel.
Időpont és helyszín:
19:00–02:00 között tart a rendezvény, amelyet ezúttal a XIX. kerületben tartunk.
Az esemény teljes leírása és a regisztrációs link megtalálható a weboldalunkon, amelyet privát üzenetben tudok elküldeni.
Üdvözlettel:
Merci és Peti, Timi és Csanád
Fiút keresünk maestére ill holnapestére ,megkerünk mindenkit csak ojanak írjanak akik komojan is gondolják!!viberszám előny!!
Sziasztok,
Nagyfarkú, helyes srác vagyok, szívesen csatlakoznék párhoz Budapesten, akar ma este is.
Írjatok üzenetet, válaszolok.
Peti
Nagyfarkú, helyes srác vagyok, szívesen csatlakoznék párhoz Budapesten, akar ma este is.
Peti
Sziasztok!
Holnap(02.28.) este szívesen fogadnék egy párt Debrecenben a lakásomon.
Holnap(02.28.) este szívesen fogadnék egy párt Debrecenben a lakásomon.
!
(Ez egy válasz Isti095 üzenetére (ma 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:41
(Ez egy válasz Isti095 üzenetére (ma 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,
Szombat estere keresunk 35-40 ev kozotti ferfit csinos fiatal baratnommel harmashoz a holgy kenyeztetesere.
Privat uzenetben varom a jelentkezot. Olyat akinek helye hozza budapest es kornyeke.
Szombat estere keresunk 35-40 ev kozotti ferfit csinos fiatal baratnommel harmashoz a holgy kenyeztetesere.
Privat uzenetben varom a jelentkezot. Olyat akinek helye hozza budapest es kornyeke.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Szép napot!Ismerkernék olyan ápolt, vidám,nagymamával aki hatalmas lògòs mellekkel büszkélkedhet, és élvezné ha egy mellmániás pasi hosszasan, akár òrákig kényeztetni a cickòit.
Ápolt, igényes, illemtudó,kàros ssenvedélyektől mentes,45 éves pasi vagyok.
Minden megoldásra nyitott vagyok!!!!!!!!!
Ha felkeltettem az édeklődésedet, írj rám privátban, igérem nem fogok csalódást olozni.
Más korosztállyal is szívesen ismerkedem.
Ápolt, igényes, illemtudó,kàros ssenvedélyektől mentes,45 éves pasi vagyok.
Minden megoldásra nyitott vagyok!!!!!!!!!
Ha felkeltettem az édeklődésedet, írj rám privátban, igérem nem fogok csalódást olozni.
Más korosztállyal is szívesen ismerkedem.
irj rám
(Ez egy válasz echoes23 üzenetére (ma 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:27
HÉTFŐN délelőtt 11-től Kispesten keresünk a nyitott, szexi szeretőmmel egy harmadikat: férfi legyen, 18-45 év közti.
Heterók vagyunk, tabuk pedig nem igazán vannak... Írjatok privátban, mindenkinek válaszolok!
Heterók vagyunk, tabuk pedig nem igazán vannak... Írjatok privátban, mindenkinek válaszolok!
Sziasztok,
Nagyfarkú, helyes srác vagyok, szívesen csatlakoznék párhoz Budapesten.
Peti
Nagyfarkú, helyes srác vagyok, szívesen csatlakoznék párhoz Budapesten.
Peti
Sziasztok. Megbizható párral ismerkedem.
Sziasztok, Ma este Miskolc vonzáskörzetében párhoz csatlakoznék.
Imádok hosszan, közösen kényeztetni.
45 éves jóképű férfi vagyok átlagos testalkattal.
Imádok hosszan, közösen kényeztetni.
45 éves jóképű férfi vagyok átlagos testalkattal.
Sziasztok! Ma késő esétre keresünk egy hetero, potens, nagy mérettel megáldott pasit 3. beszállónak. Kecskeméten tudnánk találkozni, ezt vedd figyelembe kérlek. Írjatok privátban, akit érdekel a dolog.

tarloka

stuka333
Kami