Sziasztok utazni tudok ha van még lehetőség
(Ez egy válasz Páros 01 üzenetére (2026. 02. 28. szombat 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Irj leccives
(Ez egy válasz Isti095 üzenetére (2026. 02. 28. szombat 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 28. szombat 18:39
Sziasztok,
Mostra keresunk csinos parommal hetero pasit a holgy kenyeztetesere aki csatlakozna.
Hely szukseges hozza. Privatban varom a jelentkezoket. Bp es kornyeke
Mostra keresunk csinos parommal hetero pasit a holgy kenyeztetesere aki csatlakozna.
Sziasztok,
Sziasztok! Ma este (is) párhoz csatlakoznék a hölgy örömére, adatlapom szerint..Utazni tudok..
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok! Írjatok bátran! Viber, Whatsapp, Google chat megoldható!
Utazni tudok! Írjatok bátran! Viber, Whatsapp, Google chat megoldható!
Sziasztok! Ma este (is) párhoz csatlakoznék a hölgy örömére, adatlapom szerint..Utazni tudok..
Szívesen vendégül látok egy igényes párt valamelyik este hetero alapon egy kis közös szórakozásra! Amennyiben ti azt preferáljátok, meglátogatlak én titeket!
Van kedvem, van helyem, van mivel, de épp nincs kivel. Hölgyet vagy párt keresek.
Sziasztok! Írtam!
(Ez egy válasz Páros 01 üzenetére (2026. 02. 28. szombat 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Fiút keresünk maestére fogadnitudunk ,viberszam előny!!
Ma esti játszadozáshoz keresek 50+ feletti párt, párokat hetero alapon. Helyem van Zuglóban de utazni is tudok. 40-es, ápolt, igényes hetero pasi vagyok.
Swinger bulikban jártas normális 39 éves srác párt keres hosszútávra.
Hétfőn délelőttre keresek hölgyet vagy párt Debrecenben és környékén!
Üdv.Mostanában hölgy vagy pár kellemes kalandra a Savoya park környékén hetero alapon?
26 éves vagyok tisztelet tudó oda adó srác utazni tudok és helyem is van igazából éretebb párokhoz csatlakoznék akik szeretik a tartalmas együtt töltött időt.
Sziasztok!
Ma este szívesen csatlakoznék harmadiknak párohoz, a hölgy örömére, de akár szívesen lennék csak néző is.
40 éves budapesti férfi vagyok, utazás nem okoz gondot.
Ma este szívesen csatlakoznék harmadiknak párohoz, a hölgy örömére, de akár szívesen lennék csak néző is.
40 éves budapesti férfi vagyok, utazás nem okoz gondot.
Sziasztok!
Ma este szívesen fogadnék egy párt Debrecenben a lakásomon.
Ma este szívesen fogadnék egy párt Debrecenben a lakásomon.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Fiút keresünk maestére ,fogadnitudunk ,viberszám előny!!
Hazaspart keresek 30 as hetero urkent.
40-50 korosztaly leveleit szivesen fogadom.
Utazni tudok.. nagy cicik elonyben a holgynel.
40-50 korosztaly leveleit szivesen fogadom.
Utazni tudok.. nagy cicik elonyben a holgynel.

tarloka

Frisspar
Jana P