Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
50es 60as pàrt keresek,hàrmashoz Gödöllői 55ös farok hely van!
Sziasztok
Boldog Nőnapot minden hölgynek..
Szívesen csatlakoznék VALÓS párhoz….
Moto
Boldog Nőnapot minden hölgynek..
Szívesen csatlakoznék VALÓS párhoz….
Moto
Sziasztok most a csajommal keresünk 3.nak akinek van helye Budapest
Sziasztok, párt keresek, akikkel lehet 3-ban átélni élményeket, hetero alapon. Helyem nincs, de szoba foglalás nem okoz gondot adott esetben. Olyan párt keresek, ahol nem gond a gumi nélküli együttlét és a punciba élvezés is megengedett. Minden előzetes ismerkedést és tesztet vállalok, ha komoly a dolog.
Nekem ez nem létszükséglet, csak oylanok jelentkezzenek, akiknek én is megfelelek és el tudják fogadni a feltételeket. PM várom az üzeneteket!
Nekem ez nem létszükséglet, csak oylanok jelentkezzenek, akiknek én is megfelelek és el tudják fogadni a feltételeket. PM várom az üzeneteket!
sziasztok vannak e itt olyan pasik akiket izgatna ha elotte kényeztetik hasznaljak a feleseget! Hely kellene utazni tudnek!
Szabolcsban keresek olyan izgató igényes hölgyet aki élvezne egy kényeztető masszázst akár a párja jelenlétében is!
Helyem van! De utazni is tudok!
Diszkréció adott és elvárt!@
Helyem van! De utazni is tudok!
Diszkréció adott és elvárt!@
Marcius 13 bulit tartunk budapesti kultúrpalotánkban. Párok, csajok, és PASIK jelentkezését is várjuk. Privátban várjuk jelentkezőket.
Ma esti kalandozáshoz keresek 50+ feletti párt vagy hölgyet. 40-es, ápolt, igényes hetero pasi vagyok. Helyem van a 14. kerületben és utazni is tudok.
Sziasztok! Lányt párt keresnék. Adatlapom kitöltve,fotóval.
Utazni tudok.
Utazni tudok.
Szia mai napra keresek párt vagy nőt (máskor is jó lehet )
30 éves pasi vagyok
180/85kg. Kék szem ,barna haj, jófej, laza... állítólag a külsőm is jobb mint az átlag
Odalent 21-22cm..tőled függ, mennyire kemenyedik meg....Ha ismerkednel írj
30 éves pasi vagyok
180/85kg. Kék szem ,barna haj, jófej, laza... állítólag a külsőm is jobb mint az átlag
Odalent 21-22cm..tőled függ, mennyire kemenyedik meg....Ha ismerkednel írj
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok, helyem van.
Viber, whatsapp, Google chat van.
Írjatok bátran! Érezzük jól magunkat!
Utazni tudok, helyem van.
Viber, whatsapp, Google chat van.
Írjatok bátran! Érezzük jól magunkat!
Sziasztok. Komoly cuckoldra párt keresek, ahol a férj élvezi mikor a feleséget,(baratnőt) előtte dugják.
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek. Hely van. Köszönöm
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek. Hely van. Köszönöm
Pár keresek , beszállnék golgy oromere
Fiút keresünk maestére ,fogadnitudunk ,viberszám előny.
Sziasztok! Balatonbogláron vagyunk, ma estére(szombat) párt / párokat, hölgyeket és férfiakat keresünk akik szeretik az ilyen nagyon jó kis összejöveteleket.
Helyszínt mi biztosítani tudjuk. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Helyszínt mi biztosítani tudjuk. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Sziasztok!
Mai nap (szombat) kora estére keresünk kisebb bukkake partyra 2-3 valós utazni tudó, korrekt pasit. Válaszokat privátban kérünk és első sorban azoknak a levelére tudunk reagálni akik viber számot csatolnak a jelentkezésükhöz.
Mivel az oldal limitálja a válaszadás lehetőségét. Jelentkezéseket max 17 óráig várunk. A party tervezett kezdete 18 óra.
Mai nap (szombat) kora estére keresünk kisebb bukkake partyra 2-3 valós utazni tudó, korrekt pasit. Válaszokat privátban kérünk és első sorban azoknak a levelére tudunk reagálni akik viber számot csatolnak a jelentkezésükhöz.
Mivel az oldal limitálja a válaszadás lehetőségét. Jelentkezéseket max 17 óráig várunk. A party tervezett kezdete 18 óra.
Ismerkernék olyan ápolt, vidám,nagymamával aki hatalmas lògòs mellekkel büszkélkedhet, és élvezné ha egy mellmániás pasi hosszasan, akár òrákig kényeztetni a cickòit.
Ápolt, igényes, illemtudó,kàros ssenvedélyektől mentes,45 éves pasi vagyok.
Minden megoldásra nyitott vagyok!!!!!!!!!
Ha felkeltettem az édeklődésedet, írj rám privátban, igérem nem fogok csalódást olozni.
Más korosztállyal is szívesen ismerkedem.
Ápolt, igényes, illemtudó,kàros ssenvedélyektől mentes,45 éves pasi vagyok.
Minden megoldásra nyitott vagyok!!!!!!!!!
Ha felkeltettem az édeklődésedet, írj rám privátban, igérem nem fogok csalódást olozni.
Más korosztállyal is szívesen ismerkedem.
Sziasztok. Keresek párt vagy hölgyet, akik szeretnék jól érezni magukat egy plusz személy bevonásával, olyanokat keresek akiknek nem mindegy , hogy ki a harmadik, akik igényesek, akik nem baszni meg dugni akarnak, hanem szeretkezni de azt hosszasan
Esztergom -- Budapest vonalon ismerkednék, találkoznék nőkkel, párokkal
Voltam már többször hármasban illetve cuckoldban, házibarátként is.
Intim méretem az átlagnál nagyobb
Van helyem, de utazni is tudok, független vagyok.
Diszkréció adott. Solo pasik hanyagoljanak.
Voltam már többször hármasban illetve cuckoldban, házibarátként is.
Intim méretem az átlagnál nagyobb
Van helyem, de utazni is tudok, független vagyok.
Diszkréció adott. Solo pasik hanyagoljanak.

tarloka

dopmean