Holnap nyiregykörnyékén leszűnk a nejemmel. És hetero alapon ismerkednénk 25 től 50 ig légy ápolt ne légy pocakos. Aki ír telo számit hívjuk mi egy 50 pár vagyunk.
Köszönjük, de ne írjatok többen mostmár. Megtaláltuk!
(Ez egy válasz Atyka üzenetére (2026. 03. 08. vasárnap 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 08. vasárnap 14:53
Frissült.a keresésem, keresésünk időközben!
18 éves fiatal lány szexpartnerem mellé keresünk CSAK férfit/fiút harmadiknak! Igényes szép formás kedves hétköznapi lány. Nem dohányzó partner legyél! Lehetsz fiatal vagy idősebb is, a lényeg h legyen kölcsönös szimpátia, a többit privátban vagy Google chaten! Kérem, legyetek türelemmel, mert biztosan sokan fogtok írni. Hely van, utazni tudj! Köszönjük!
18 éves fiatal lány szexpartnerem mellé keresünk CSAK férfit/fiút harmadiknak! Igényes szép formás kedves hétköznapi lány. Nem dohányzó partner legyél! Lehetsz fiatal vagy idősebb is, a lényeg h legyen kölcsönös szimpátia, a többit privátban vagy Google chaten! Kérem, legyetek türelemmel, mert biztosan sokan fogtok írni. Hely van, utazni tudj! Köszönjük!
Sziasztok. Ma napközben szívesen csatlakoznék párhoz a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen közelében. Egyedülálló hölgyek is jelentkezhetnek. Helyem nincs, cserében viszont utazni tudok. Buvohely, autós kaland is oké a részemről. Privátban keressetek, szép napot
Sziasztok. Bács-Kiskun megyében ismerkednék párokkal vagy hölgyekkel 26 éves átlagos pasi vagyok vagyok
Frissült.a keresésem, keresésünk időközben!
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok, helyem van.
Viber, whatsapp, Google chat van.
Írjatok bátran! Érezzük jól magunkat!
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
50es 60as pàrt keresek,hàrmashoz Gödöllői 55ös farok hely van!
Sziasztok
Boldog Nőnapot minden hölgynek..
Szívesen csatlakoznék VALÓS párhoz….
Moto
Boldog Nőnapot minden hölgynek..
Szívesen csatlakoznék VALÓS párhoz….
Moto
Sziasztok most a csajommal keresünk 3.nak akinek van helye Budapest
Sziasztok, párt keresek, akikkel lehet 3-ban átélni élményeket, hetero alapon. Helyem nincs, de szoba foglalás nem okoz gondot adott esetben. Olyan párt keresek, ahol nem gond a gumi nélküli együttlét és a punciba élvezés is megengedett. Minden előzetes ismerkedést és tesztet vállalok, ha komoly a dolog.
Nekem ez nem létszükséglet, csak oylanok jelentkezzenek, akiknek én is megfelelek és el tudják fogadni a feltételeket. PM várom az üzeneteket!
Nekem ez nem létszükséglet, csak oylanok jelentkezzenek, akiknek én is megfelelek és el tudják fogadni a feltételeket. PM várom az üzeneteket!
sziasztok vannak e itt olyan pasik akiket izgatna ha elotte kényeztetik hasznaljak a feleseget! Hely kellene utazni tudnek!
Szabolcsban keresek olyan izgató igényes hölgyet aki élvezne egy kényeztető masszázst akár a párja jelenlétében is!
Helyem van! De utazni is tudok!
Diszkréció adott és elvárt!@
Helyem van! De utazni is tudok!
Diszkréció adott és elvárt!@
Marcius 13 bulit tartunk budapesti kultúrpalotánkban. Párok, csajok, és PASIK jelentkezését is várjuk. Privátban várjuk jelentkezőket.
Ma esti kalandozáshoz keresek 50+ feletti párt vagy hölgyet. 40-es, ápolt, igényes hetero pasi vagyok. Helyem van a 14. kerületben és utazni is tudok.
Sziasztok! Lányt párt keresnék. Adatlapom kitöltve,fotóval.
Utazni tudok.
Utazni tudok.
Szia mai napra keresek párt vagy nőt (máskor is jó lehet )
30 éves pasi vagyok
180/85kg. Kék szem ,barna haj, jófej, laza... állítólag a külsőm is jobb mint az átlag
Odalent 21-22cm..tőled függ, mennyire kemenyedik meg....Ha ismerkednel írj
30 éves pasi vagyok
180/85kg. Kék szem ,barna haj, jófej, laza... állítólag a külsőm is jobb mint az átlag
Odalent 21-22cm..tőled függ, mennyire kemenyedik meg....Ha ismerkednel írj
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Sziasztok. Komoly cuckoldra párt keresek, ahol a férj élvezi mikor a feleséget,(baratnőt) előtte dugják.
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek. Hely van. Köszönöm
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek. Hely van. Köszönöm

tarloka