Sziasztok azt a kezdő Házaspárt keresem Szabolcsból aki nyitott lenne egy diszkrét találkozóra Nyiregyi vagyok és hellyel rendelkezem!Ismerkedjünk
Zala és környező vármegyékből párokkal ismerkednék
Párt keresek minőségi kapcsolatra igényes ápolt személyek megkeresését várom.
Sziasztok!
Nem mindennapi játékokra és élvezetekre keresek megbízható partnert.
Nem mindennapi játékokra és élvezetekre keresek megbízható partnert.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
esti (wellness) programra keresem igényes pár társaságát hetero alapon, profi masszázstudással, akár csak masszázsra is! Diszkréció és intelligencia részemről is elvárás!Budapest/Pest
Sziasztok!Párral ismerkednék akik férfit keresnének.
Sziasztok!
Hajdúböszörmény környékén hölggyel,párral ismerkednék!
Hajdúböszörmény környékén hölggyel,párral ismerkednék!
19-25 év körüli nagyfarkú fiú aki csatlakozna túlfűtött pároshoz? Nő(33-171/56-forró mély lucskos baba punci,cicik...) Férfi(41). Nem a megszokott helo-szia durr bele órás numerákat szeretjük. Hanem a felfokozott, mély, mocskosul forró kapcsolódást gátlások nélkül nyitottan, intelligensen, csábítással és sok sok izgalmas játékkal
Ha ezek illenek rád is, írj üzit. (csak olyan írjon aki komolyan gondolja és nem csak írogat meg nem tűnik el)
Ha ezek illenek rád is, írj üzit. (csak olyan írjon aki komolyan gondolja és nem csak írogat meg nem tűnik el)
Sziasztok! Pesti párral ismerkednék/találkoznék.
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresek! Helyem is van, de utazni is tudok Pápa és 100km körzetében!
Házaspárt keresek kellemes kalandra.
Sziasztok. Ma napközben szívesen csatlakoznék párhoz a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen közelében. Egyedülálló hölgyek is jelentkezhetnek. Helyem nincs, cserében viszont utazni tudok. Buvohely, autós kaland is oké a részemről. Privátban keressetek, szép napot.
Szinte bármilyen kaland érdekel! Mondjátok Ti mit szeretnétek
Szegeden és közvetlen közelében diszkrét szexkapcsolatra keresek feleséget, barátnőt aki szexben elhanyagolt vagy csak változatoságot szeretne. Ha pár vagytok és fantáziátokban van plusz szexpartner de még nem mertetek lépni tovább bátran keresetek. Ápolt, potens, kitartó szexet kedvelő férfi vagyok. Privátba írjatok!
Szabolcsban keresek olyan igényes izgató hölgyet aki élvezne egy kényeztető masszázst !
Helyem van de utazni is tudok!
Diszkréció adott és elvárt!
Helyem van de utazni is tudok!
Diszkréció adott és elvárt!
Sziasztok! Feleségem közelgő szülinapjára szeretném meglenni két-három max 40 éves igényes ápolt intelligens sportos alkatú nagyfarkú pasival! (41 éves pocakos szőrös igénytelen nem fér bele)Ha ufy érzed te vagy a megfelelő és mered magad vállalni ggcheten vagy viberen is jelentkezz!
Ismerkernék olyan ápolt, vidám,nagymamával aki hatalmas lògòs mellekkel büszkélkedhet, és élvezné ha egy mellmániás pasi hosszasan, akár òrákig kényeztetni a cickòit.
Ápolt, igényes, illemtudó,kàros szenvedélyektől mentes,45 éves pasi vagyok.
Minden megoldásra nyitott vagyok!!!!!!!!!
Ápolt, igényes, illemtudó,kàros szenvedélyektől mentes,45 éves pasi vagyok.
Minden megoldásra nyitott vagyok!!!!!!!!!
Sziasztok, aktuális még?
(Ez egy válasz Pervidolog üzenetére (2026. 03. 09. hétfő 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 09. hétfő 09:08
Holnap nyiregykörnyékén leszűnk a nejemmel. És hetero alapon ismerkednénk 25 től 50 ig légy ápolt ne légy pocakos. Aki ír telo számit hívjuk mi egy 50 pár vagyunk.

tarloka

Kateen