Asszem ezt a bulit lekéstem.
(Ez egy válasz tryer üzenetére (2026. 03. 14. szombat 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló, férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. A hölgy örömére a szexben nincs tabu. Győr. Kezdő pár is! Masszázs, intim masszázs, punci nyalás, szendvics szex, vagy amit szeretnétek!
Szabolcsban igényes pár hölgy tagjának kényeztető masszírozása orális kényeztetése orgazmus eléréséig!
Helyem van de utazni is tudok!
Diszkréció adott és elvárt!
Helyem van de utazni is tudok!
Diszkréció adott és elvárt!
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Google chat, whatsapp van.
Írjatok bátran! Érezzük jól magunkat!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Google chat, whatsapp van.
Írjatok bátran! Érezzük jól magunkat!
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ma este hetero párt szívesen vendégül látok 14. kerületi lakásomban, egy valóban fülledt éjszakára wink írjatok privát üzenetet, ha érdekes lehet számotokra....és persze olvassatok adatlapot, egy csomó felesleges kérdéstől mentjünk meg magunkat wink
Budapesten, illetve Pest megyében csatlakoznék párhoz.
Az intim méretem 19cm, magas, barna, helyesnek mondott pasi vagyok. Izgat a creampie, szeretem ahogy a kilövellt ondónk
Az intim méretem 19cm, magas, barna, helyesnek mondott pasi vagyok. Izgat a creampie, szeretem ahogy a kilövellt ondónk cs
a nyakon, a cicin, a finom női testen... alf
ör alf
ög
Sziasztok! Fiúkat keresünk maestére ,akár lehettek barátok is !!viberszám előny..
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Párral szeretnék ismerkedni
Kedves swingerezni vágyók! Várunk titeket!
Szívessen ismerkdenék cuckoldra nyitott párral vas-gyms megyékben… vasban helyem van….
Extra jóképű ,izmos , méretes pasit keresünk 3-as sexre .
Kamuk....20percig váratnak viberen, majd közli hogy ő nem tud ennyit várni mire kiérek hozzá Vecsésre ( ami amúgy 30perc
)
(Ez egy válasz atifruzsi0609 üzenetére (tegnap 01:26), amit ide kattintva olvashatsz)
)
(Ez egy válasz atifruzsi0609 üzenetére (tegnap 01:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Most valaki vecses kozelebe aki csatlakozna haramidknak?
Sziasztok!
Aktuális még (Ez egy válasz Bestnick üzenetére (2026. 03. 14. szombat 23:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 14. szombat 23:44
Aktuális még (Ez egy válasz Bestnick üzenetére (2026. 03. 14. szombat 23:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Utazni tudóknak:
Ma este Pest megye .: csinos sexi feketehajú vékony barátnő 3sss.
Azért meg nézhetnéd az adatlapját mert egyedül álló ......barátnő sehol ....
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2026. 03. 14. szombat 23:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Érdekel!
(Ez egy válasz Bestnick üzenetére (2026. 03. 14. szombat 23:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 14. szombat 23:44
Utazni tudóknak:
Utazni tudóknak:
Debrecen környékén keresnék párt akikhez lehet csatlakozni a hölgy kényeztetésére. 35 éves sportos férfi vagyok

tarloka

dug82
Stevie