Párt keresek aki megcsal rendszeresen. Ideálom. 30-50 évesig. 165cm plussz. 75kg plussz. Kerekded mindenhol....
Rolam. 50 180 88 zöld szem sármos Magyar. Kecskemét-Kiskőrös-Solt-Dunaharaszti...ez a regió az ideális. Keress privát. Mindent megadok. Cuckokd
Rolam. 50 180 88 zöld szem sármos Magyar. Kecskemét-Kiskőrös-Solt-Dunaharaszti...ez a regió az ideális. Keress privát. Mindent megadok. Cuckokd
Holnap, szombaton, Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon ismerkednénk
Sziasztok!Esztergom-Pomáz vonalon átlagos alkatú Nőt tennék BOLDOGGÁ nyelvemmel,szájammal autómban...kedves,figyelmes masszőr pasi vagyok...lehet tapasztalatan is,szívesen beavatlak az EROTIKA CSODÁLATOS világába...CMUKK...
Sziasztok. Cuckoldra keresek komoly part aki egy inteligens nagyfarku (20 cm) pasit keres, Gyor kornyeken. Csak komoly talik erdeklenek nem irogatas...
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Szia írtam privatba
(Ez egy válasz Cukika6969 üzenetére (tegnap 02:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Most hétvégén péntek vagy szombat estére keresek hetero alapon csinos párt kellemes időtöltéshez Csongrád, illetve Bács megyében. Utazni és fogadni is tudok Szegeden. Ha felkeltettem az erdeklodeseteket, írjatok nyugodtan!
Sziasztok! Ma a delelőtt valaki hölgy, pár, hetero alapon? Akár autósbuli is lehet!☺️
Sziasztok!Párral szívesen ismerkednék!
Sziasztok. Ma estére Budapesten két pasit keresünk sexmentes masszázsra. Akkor írj ha ketten vagytok. Hely kell
Sziasztok ma pentek estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok
er
tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
alf
ős alf
za alf
kos
Sziasztok!
MOST Keresnénk szép Vastag farkú Pasit Hármasra
MOST Keresnénk szép Vastag farkú Pasit Hármasra
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sziasztok. Holnap este (Péntek) szívesen csatlakoznék Baja vonzáskörzetében párhoz. Akár csak kukkolni is.
Sziasztok!
Szívesen szereznék hármasban vagy többesben tapasztalatot, hetero alapon, és kényeztetnék szexi lányt.
Érdeklődő és törődő, odafigyelő kultúremberként, nyitottan az izgalmas kölcsönös örömszerző élményekre.
Budapesti vagyok, de tudok utazni.
Szívesen szereznék hármasban vagy többesben tapasztalatot, hetero alapon, és kényeztetnék szexi lányt.
Érdeklődő és törődő, odafigyelő kultúremberként, nyitottan az izgalmas kölcsönös örömszerző élményekre.
Budapesti vagyok, de tudok utazni.
Sziasztok! Pénteken napközben hölgy , pár, hetero alapon? Akár autóskaland is☺️
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Google chat, whatsapp van.
Írjatok bátran! Érezzük jól magunkat!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Google chat, whatsapp van.
Írjatok bátran! Érezzük jól magunkat!
Szuasztok ha valaki érez magában egy kis energiat amit szívesen forditana egy autós szopatásra akkor keressen neg az illető minket.Ami fontis 30 feletti 50alatti ferfit keresünk aki nem beszari és nem kamus mert azzal tele a padlás és nagyon. XV.keruletben van tali.Minden más privatban
Sziasztok.
A héten napközben párnál besegítenék esetleg Cuckold élmény fokozásában, de akár egy orállal a hölgynél. Hetero vagyok!
Ápolt, intelligens párokat keresek.
Dunántúl Balatontól északi része.
Privát üzenetben írjatok.
Sziasztok
A héten napközben párnál besegítenék esetleg Cuckold élmény fokozásában, de akár egy orállal a hölgynél. Hetero vagyok!
Ápolt, intelligens párokat keresek.
Dunántúl Balatontól északi része.
Privát üzenetben írjatok.
Sziasztok
Feleség többes örömére keresünk férfiakat ,,,,,

tarloka

cinike01