Sziasztok! Sportos jóképű férfiként keresek hetero alapon párt ma estére. Helyem van. Részletek az adatlapomon.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok! Budapesten vagyunk, ma estére (szombat) párt / párokat, hölgyeket és férfiakat keresünk akik szeretik az ilyen nagyon jó kis összejöveteleket.
Helyszínt mi biztosítani tudjuk. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Helyszínt mi biztosítani tudjuk. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Megbízható heteró férfi, párral ismerkedne.
Nézd ahogy dugjuk a pàrod .Kêt 40 pluszos pasi szívesen kényeztetné elöted a pàrod vagy veled közösen .Hetero alapon .utazni tudunk .írj itt vagy email nekemszex0@gmail.com
Ma este párhoz csatlakoznék a hölgy örömére!
Utazni is tudok akár!
Utazni is tudok akár!
Sziasztok! Budapesten vagyunk, ma estére (szombat) párt / párokat, hölgyeket és férfiakat keresünk akik szeretik az ilyen nagyon jó kis összejöveteleket.
Párt keresek aki megcsal rendszeresen. Ideálom. 30-50 évesig. 165cm plussz. 75kg plussz. Kerekded mindenhol....
Rolam. 50 180 88 zöld szem sármos Magyar. Kecskemét-Kiskőrös-Solt-Dunaharaszti...ez a regió az ideális. Keress privát. Mindent megadok. Cuckokd
Rolam. 50 180 88 zöld szem sármos Magyar. Kecskemét-Kiskőrös-Solt-Dunaharaszti...ez a regió az ideális. Keress privát. Mindent megadok. Cuckokd
Holnap, szombaton, Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon ismerkednénk
Sziasztok!Esztergom-Pomáz vonalon átlagos alkatú Nőt tennék BOLDOGGÁ nyelvemmel,szájammal autómban...kedves,figyelmes masszőr pasi vagyok...lehet tapasztalatan is,szívesen beavatlak az EROTIKA CSODÁLATOS világába...CMUKK...
Sziasztok. Cuckoldra keresek komoly part aki egy inteligens nagyfarku (20 cm) pasit keres, Gyor kornyeken. Csak komoly talik erdeklenek nem irogatas...
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Szia írtam privatba
(Ez egy válasz Cukika6969 üzenetére (2026. 03. 20. péntek 02:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Most hétvégén péntek vagy szombat estére keresek hetero alapon csinos párt kellemes időtöltéshez Csongrád, illetve Bács megyében. Utazni és fogadni is tudok Szegeden. Ha felkeltettem az erdeklodeseteket, írjatok nyugodtan!
Sziasztok! Ma a delelőtt valaki hölgy, pár, hetero alapon? Akár autósbuli is lehet!☺️
Sziasztok!Párral szívesen ismerkednék!
Sziasztok. Ma estére Budapesten két pasit keresünk sexmentes masszázsra. Akkor írj ha ketten vagytok. Hely kell
Sziasztok ma pentek estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok
er
tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
alf
ős alf
za alf
kos

tarloka

pityek1
Angelica Wild