Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Google chat, whatsapp van.
Írjatok bátran! Érezzük jól magunkat!
Sziasztok!
Adatlapom szerint ismerkednék, kalandoznék. Minden érdekel Irjatok
Adatlapom szerint ismerkednék, kalandoznék. Minden érdekel Irjatok
Sziasztok Nyiregyi férfi várja olyan házaspár ismeretségét akik szeretnének egy masszázst a nőpartner részére! Anyagi nélkül természetesen!
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám smile Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Sziasztok!
Csatlakoznék harmadiknak Szekszárdon hellyel rendelkező középkorú párhoz házaspárhoz a hölgy örömére kényeztetésére diszkréció adott és elvárt.Választ privátba várom!
Csatlakoznék harmadiknak Szekszárdon hellyel rendelkező középkorú párhoz házaspárhoz a hölgy örömére kényeztetésére diszkréció adott és elvárt.Választ privátba várom!
Sziasztok ma vasárnap estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Nyiregyi hellyel rendelkező 50 éves férfi keres akár teljesen kezdő házaspárt barátság extrákkal kapcsolatra
Sziasztok. Normál testalkatú pasival ismerkednénk pest megyéből ma este. Viber kell.
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Fejérben pár ??
Fiút keresünk maestére fogadnitudunk ,viber előny!!
Sziasztok, izgalmas időtöltést. Szeretnék csatlakozni párhoz és ha lenne kedvetek, szívesen ismerkednék. Hely is megoldható.
Sziasztok! Estére keresünk sportos pasit aki fogadni is tud minket!
Sziasztok. Budapesten parral ismerkednek
írj es ismerjük meg egymást
írj es ismerjük meg egymást
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Sziasztok! Fiút keresünk maestére fogadnitudunk,viberszám előny
Sziasztok. Csatlakoznék egy helyes, kedves párhoz.Szabolcs megye.
Sziasztok!
Szabolcsbòl vannak itt párok?
Szabolcsbòl vannak itt párok?
Sziasztok! Sportos jóképű férfiként keresek hetero alapon párt ma estére. Helyem van. Részletek az adatlapomon.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol

tarloka

Markos88
Shelley