Sziasztok, vas megyében ( kis utazás belefér szomszédos megyékben is )keresek párt, akiket izgat ha szex közben egy néző jelen van ! Esetleg "manuálisan " besegítenek igény esetén mind két félnek! 50 éves szombathelyi ff vagyok
Sziasztok!
Baràtsàgos, diszkrét pàrt keresek. Hölgy örömének fokozàsàra kamatoztatnàm nyelvtudàsom.
Baràtsàgos, diszkrét pàrt keresek. Hölgy örömének fokozàsàra kamatoztatnàm nyelvtudàsom.
Ma este adatlapunk szerinti pasit fogadnánk ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj ! Kérjük olvass adatlapot !
Megbizható,hetero férfi párral ismerkedne.
Sziasztok! Szívesen találkoznék ma napközben egy csini, szexéhes, budapesti párral, akik tudnának mit kezdeni egy igényes, extra potens férfival. Én szeretem az autós kalandokat is, de persze bármi lehet, ami Titeket izgat. Ha tetszem, privátban elértek.
Sziasztok. Ma délelőtt keresek Budapesten és közvetlen környezetében olyan párt, aki hajlandó is találkozni. Helyem nincs, autoval tudok menni, buvohely vagy akár autós kaland is érdekel. Keressetek privátban nyugodtan.
Most delelotr ujpesten par?
Házaspárt keresek. adatlapom adott!
sziasztok
a mai 03.22. vasárnapi estére/éjszakára Budapest VIII.ker Privát bulira (saját lakásban) keresünk hetero és biszex beállítottságú párokat / hölgyeket és Urakat max. 40éves korig.
Amennyiben jelentkeznél üzenetben Mindenképpen tüntesd fel telefonos / viber / whatsup vagy bármely hasonló olyan elérhetőségedet, amelyen azonnal fel tudjuk Veled venni a kontaktot a kamus esetek és hasonlók elkerülése végett.
a mai 03.22. vasárnapi estére/éjszakára Budapest VIII.ker Privát bulira (saját lakásban) keresünk hetero és biszex beállítottságú párokat / hölgyeket és Urakat max. 40éves korig. Amennyiben jelentkeznél üzenetben Mindenképpen tüntesd fel telefonos / viber / whatsup vagy bármely hasonló olyan elérhetőségedet, amelyen azonnal fel tudjuk Veled venni a kontaktot a kamus esetek és hasonlók elkerülése végett.
Eger mellett vki?
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Szia engem èrdekelne a dolog ha mèg aktuàlis
(Ez egy válasz Cukika6969 üzenetére (2026. 03. 20. péntek 02:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Pècsi pàrral ismerkednèk. Èn 51è független ffi vagyok. Helyem van Pècsen mindig.
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Google chat, whatsapp van.
Írjatok bátran! Érezzük jól magunkat!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Google chat, whatsapp van.
Írjatok bátran! Érezzük jól magunkat!
Sziasztok!
Adatlapom szerint ismerkednék, kalandoznék. Minden érdekel Irjatok
Adatlapom szerint ismerkednék, kalandoznék. Minden érdekel Irjatok
Sziasztok Nyiregyi férfi várja olyan házaspár ismeretségét akik szeretnének egy masszázst a nőpartner részére! Anyagi nélkül természetesen!
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám smile Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Sziasztok!
Csatlakoznék harmadiknak Szekszárdon hellyel rendelkező középkorú párhoz házaspárhoz a hölgy örömére kényeztetésére diszkréció adott és elvárt.Választ privátba várom!
Csatlakoznék harmadiknak Szekszárdon hellyel rendelkező középkorú párhoz házaspárhoz a hölgy örömére kényeztetésére diszkréció adott és elvárt.Választ privátba várom!
Sziasztok ma vasárnap estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.

tarloka

Szőrimádó