Szívesen ismerkednék kedves, ápolt párokkal vagy hölgyekkel Szentendre–Visegrád–Esztergom környékéről. Közvetlen, diszkrét férfi vagyok, aki szereti a kellemes társaságot, a barátkozást és a masszázst. Nyitott vagyok könnyed, jó hangulatú találkozásokra, beszélgetésre, közös programokra. Ha szimpatikus vagyok, írj üzenetet
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Ma estére keresünk adatlapunk szerinti pasit hármasra ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Többes számban írta ! Akkor szerinted ?
(Ez egy válasz Sexypasi69 üzenetére (2026. 03. 27. péntek 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak te hölgy?
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2026. 03. 27. péntek 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Ma estére programot keresünk. Hely kell. Budapest
Sziasztok! Szabolcsi akár nagyon kezdő Hàzaspárrral ismerkednék Nyiregyi hellyel rendelkező férfi vagyok
Sziasztok!
Ma este szivesen csatlakoznèk párokhoz hajdu bihar vagy szabolcs megyèben utazni tudok. Várom megkeresèseteket
Ma este szivesen csatlakoznèk párokhoz hajdu bihar vagy szabolcs megyèben utazni tudok. Várom megkeresèseteket
Sziasztok !
Szívesen csatlakoznék Szekszárdi középkorú nyitott párhoz házaspárhoz a hölgy örömére kényeztetésére diszkréten. Válasz privátba várom!
Szívesen csatlakoznék Szekszárdi középkorú nyitott párhoz házaspárhoz a hölgy örömére kényeztetésére diszkréten. Válasz privátba várom!
Sziasztok. Pest megyébe én is szívesen találkoznék ma este, éjjel, hölgyel, párral.
Vagy akár Dunaújvárosban helyem is lenne.
Vagy akár Dunaújvárosban helyem is lenne.
Sziasztok! sportos 40-es pasi extra mérettel jatszotársat keres 12 kerületi buvohelyre igényes normais figyelmes típus hölgyek ill párok érdekelnek hetero alapon üdv : P
Igényes hölgy kényeztető masszírozása akár a párja jelenlétében is!
Helyem van Szabolcsban!
Képzett masszőr vagyok Diszkréció adott és elvárt!
Helyem van Szabolcsban!
Képzett masszőr vagyok Diszkréció adott és elvárt!
Napközbeni találkozásokhoz, hölgyet, párt keresek korhatár nélkül alkalmira vagy hosszabb távú rendszeres kapcsolatra, mindenre nyitottan.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok
Sziasztok. Ma este párhoz csatlakoznèk vagy fogadnák párt.
Bp-n bellul harmashoz keresunk hetero vagy bi ferfit, fontos, hogy helyed legyen. Irj es tobbit leegyeztetjuk
Ma este Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon ismerkednénk
Sziasztok! Köszönjük a sok érdekődést és jelentkezést a szombatra. Egyben jelezzük, hogy "minden jegy elkelt"
Örülünk, hogy vannak itt még komoly, valós és igényes pasik.
Kellemes hétvégét mindenkinek!
Niki
Örülünk, hogy vannak itt még komoly, valós és igényes pasik.Kellemes hétvégét mindenkinek!
Niki
Sziasztok. Pest megyébe, volna pár akik ma este egy diszkrét pasit keresnének, kölcsönös szimpátia kapcsolatra hármasban? Vagy valaki tud olyan helyet ajánlani, ahol párok ismerkednének pasival.
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!

tarloka

Katerina D